AK47, bas za ova zboruvav vo temata za Telekineza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
)))
ne ozbilno veruvam deka postoi kaj nekoi luge.veruvam deka postoi kaj site luge ali sekoj nemoze tolku dlaboko da pobara vo sebe i da gi otkrie svoite potencijalni moki
Ако си по професија тоа што си, сметам дека не мора да е телепатија во прашање. Тоа што мислиш и знаеш дека некои луѓе го мислат или ќе го сторат еверојатно производ на логичко разсудување поврзано со психолошка анализа на одредена личност, одтаму и точност во предвидувањето. Ако тоа би се однесувало на настан или мислење од група луѓе, тогаш можеби би можело да стане збор за телепатија.bibika напиша:Da,telepatija postoi.Znam zatoa sto cesto ja dozivuvam.Cesto tocno znam koj ,koga i sto misli,dali ke mi se javi,sto saka da mi kaze,dali ke se sretneme "slucajno" i slicno. Najinteresno mi e koga lugjeto gi udira "fras" koga ke im kazam deka mislele za ova ili ona,ili sakale da napravat vaka ili taka.Mislat deka sum nekoj vanzemaljac.Taka me gledaat. A jas ne sakam toa da mi se slucuva i ne znam kako da go sprecam.
Eve vo momentov tocno znam koja misla mu pominuva na eden covek niz glavata iako ne e povrzana so mene. I sega,chare???
Ne e bas sekogas prijatna,taa telepatijata.
Е ова никад не ми беше јасно......значи човекот користи 10-12% само од својот умствен потенцијал или тоа е се што е одредено за размислување а останатите проценти се за контрола на органите и останати работи..?Офчар напиша:Медицински докажано е дека телепатија како и телекинеза и сл. постои.
Само што е ретка појава.
(исто во прилог на ова оди следнава конклузија: денешниот човек во просек користи 10-12 % од капацитетот на мозокот - што ќе биде ако користи.. 50?! - една од закржлавените вијуги е и телепатија - а мислите имаат карактеристики на магнетни бранови, така да не телепатија се дефинира како „упад“ на туѓа фреквенција)
Веруј и на мене ми се случува многу често, али не е дека некој ме мисли него дека системот ми се наоѓа од лева странаMad Maxx напиша:Dosta cesto mi se desava da mi sviri levo uvo i posle da mi kaze nekoj blisok deka me mislel ili razgovaral so nekoj za mene.I pravo da vi kazam pocinja da me nervira!
Si sedam i od cista mira pocinja da zui i toa relativno jako,pa mislam deka mi ostanuvaat dva izbora,ili da idam da se pregledam ili da pcujam se zivo koa ke zazui)))
Mozda ima nekoja vrska so telepatija?
од многу гласна музика е!