Дали верувате во натприродното?

• Креатор на темата Креатор на темата Toreador
  • Време на започнување Време на започнување

Дали верувате?

• Да

Гласови: 324 64,3%
  • Не

Гласови: 103 20,4%
  • Зависно (објаснете)

Гласови: 77 15,3%

• Вкупно гласачи
    504
ЗА ВРЕМЕ ОД 6-7 МЕСЕЦИ ДОБИВ 2 ПИСМА ОД НЕКОЈА СИ ДОНА ИЗАБЕЛА, КОЈА САКАЛА ДА МИ ПОМОГНЕ АМА ПРВО ДА КУПАМ КРСТ ИЛИ ПРСТЕН А ПОСЛЕ КЕ МИ БИЛО МНОГУ АРНО, КЕ СУМ БИЛ БОГАТ, КЕ СУМ ИМАЛ СЕ ШТО САКАМ И ДР. ГЛУПОСТИ. ИМА ЛИ НЕКОЈ ИСКУСТВО СО ТАКВИ РАБОТИ?

Верувам дека има нешто ама не можам точно да објаснам што.

Натприродно е се што неможеме да го восприемиме со нашите сетил или пак премногу е сложена причината на некои процеси кои делуваат невообичаено за во моментот па да си речеме а да ова е вака поради ова и да заклучиме дека тоа е разбирлива последица па во таа наша интелектуална немоќ кажуваме тоа беше натприродна сила.
Инаку се потекнува од природата така да нема натприродно во основа.

Верувам,лично и мене ми се случувале некои чудни работи,незнам можеби е се тоа дел од природата,но како и да е верувам.

GoCka напиша:
Верувам,лично и мене ми се случувале некои чудни работи,незнам можеби е се тоа дел од природата,но како и да е верувам.

hmm, neso interesno? kazi nekoja rabota ako ne e problem

АЈ почни од тебе, скрши тоа мразот ебате, после и ја ќе кажам нешо :D

френки напиша:
ЗА ВРЕМЕ ОД 6-7 МЕСЕЦИ ДОБИВ 2 ПИСМА ОД НЕКОЈА СИ ДОНА ИЗАБЕЛА, КОЈА САКАЛА ДА МИ ПОМОГНЕ АМА ПРВО ДА КУПАМ КРСТ ИЛИ ПРСТЕН А ПОСЛЕ КЕ МИ БИЛО МНОГУ АРНО, КЕ СУМ БИЛ БОГАТ, КЕ СУМ ИМАЛ СЕ ШТО САКАМ И ДР. ГЛУПОСТИ. ИМА ЛИ НЕКОЈ ИСКУСТВО СО ТАКВИ РАБОТИ?

да и јас имав на маил од истата писмо со истата содржина...батали тоа само пари да ти земе...после ке и биде многу убаво нејзе, а за тебе незнам.

Верувам во натприродното, иако повеќе се ослонувам на мојата свест и разум. Сепак не е сеисто, кога чекаш од една страна некое чудо за да ти ги реши проблемите, или пак со својата внатрешна сила, памет и волја да пробаш да ги решиш.

Павел Липранди напиша:
Гарфилд, верувам дека ќе си ја смениш фотографијата, и тоа што поскоро!
zaso be da ja smeni ok mu e!

Јас нењ верувам во ништо натприродно :)

ne veruvam seto toa e vo nas i taka da....m islam deka toa e poveke poskedica od ona sto drugite go kazuvaat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom