Дали верувате на goal.com и на сите слични страни?

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување

Дали верувате во goal.com

• Да

Гласови: 26 22,6%
  • Не

Гласови: 41 35,7%
  • Ретко се случува

Гласови: 48 41,7%

• Вкупно гласачи
    115
Не верувам на никој:toe:поготово кога се работи за трансфери..додека не го видам играчот на терен со новиот дрес се е гола вода

Кусо: НЕ!

Во толкав голем процент се чист шпекулации „нешто да се пишува - колку поспектакуларно толку подобро“ што не се исплати да бараш за тоа што е на место.

Инаку во секоја земја има по некој компетентен спортски весник што не шлапа зелени и вади афери рандом колку да се продава. За Геманија мислам Кикер беше тоа. Италија, Шпанија, Англија и компанија сигурно имаат други...

Reports claim that Chelsea are readying a €170 million offer for Real Madrid's Cristiano Ronaldo. The offer is speculated to be made in the coming week and Real Madrid are widely expected to accept the offer due to Ronaldo's below-par performances. The winger is thought to be unneeded in the squad and the club has shown interest in selling him for some months.

Source: Goal.com :icon_lol: :icon_lol:

Reports claim that Chelsea are readying a €170 million offer for Real Madrid's Cristiano Ronaldo. The offer is speculated to be made in the coming week and Real Madrid are widely expected to accept the offer due to Ronaldo's below-par performances. The winger is thought to be unneeded in the squad and the club has shown interest in selling him for some months.

Source: Goal.com :icon_lol: :icon_lol:

BREAKING NEWS: Liverpool hijack C.Ronaldo's €170 million move to Chelsea!
Liverpool F.C decided to sell Anfield to fund Ronaldo's move. More to follow...

samo me interesira koi se lugjevo sto go drzat sajtot na goal.com....:tapp::jaj:

Па нормално дека НЕ. Јас досега не сум отворил goal.com за да прочитам нешто, едноставно од форумов што пастирате линкови само кликам и се смејам. Ај летото бидејки трансфер ово оно има си доста шпекулации некако се трпат бидејки е трансфер не се знае ништо.
Но сега кога помина трансферот и овој период толку многу ја тупат, па дури и се нервирам, како може уште сега некој да се префрли во клуб за во летниот период. Стварно се нервирам и веке не ги читам линковите односно само насловот ништо друго, право знам што може да филозофират.

Многу глупусти имаше, едноставно читај си ја официјалната страна на клубот и најмногу можеш таму да веруваш, други страници не признавам.

Не отварам македонски сајтови со фудбалски содржини. Читам Кикер и Билд на германски.:icon_lol: Иако нашиве сајтови од нив земаат информации, малце ги искривуваат и често наидувам на неточни факти, надуени суми и ред други работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom