Дали ве „фатиле“ додека мастурбирате/водите љубов?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Мене лично не оти секс само зад затворени врати, сам дома, а мастурбирање под ќебе или во када а некогаш може да го исплескам и коа девојката е кај мене. :D
Пу пу да не ми се случе како Стифлер од Американска Пита 5 дел :pos:

Леелее глуп дрка пред девојка му кога е тука... ПА ЗА ШТО ТИ СЛУЖИ ДЕВОЈКАТА ДА ТЕ ГЛЕДА ??? Нека фати она да работи :icon_lol:

Еден комшија мајка му го начека со телефонот на хот лајн во едната и курот во другата рака, ко излегоја првите хот лајн 0500 на времето...до ден денес кога ќе го видам ми паѓа срам и незгодно ко мене да ме начекале да го ебам...

Ко што ме држи меморија сеуште не, ма да имало блиски моменти да ме фатат :)

Nope, ама мислам дека од пазење да не се случи такво нешто си набив комплекс. Сега често се сецнувам и додека седам и нешто ми мрдне во ходник, а не правам ништо.

Се прават дека ништо не се случило :) Ама на секс е позаебано зошто повеќе луѓе се сецнуваат во исти момент :D

На екскурзија класната коа ми се убаци у соба од нигде како некоја нинџа, а ја баш у најубавиот момент и ни напред ни назад, ептен заебано. После до крај на екскурзија очи не и видов.

Nope, ама мислам дека од пазење да не се случи такво нешто си набив комплекс. Сега често се сецнувам и додека седам и нешто ми мрдне во ходник, а не правам ништо.

иста нинџа сум јас

Kо помал со еден другар ги мававме али за среќа заклучени и ете ја баба му тропа на врата „отворетееееее, што праите вие??? “ и нешто се дереше урлаше, ја се стаписав а другаров си продужи до крај xD

да, појче пати, се прибирам со брзина на светлината и од моментална возбуда и од шо незнам шо да напрам за да не биди очигледно што сум правел заради позицијата во која лежам почнувам да мрдам, се чешам, прам стомачни и слично. другариве вика не сум бил единствен :D
Исто и јас иако мислам дека сфаќаат што сум правел само се прават наудрени -.-
Инаку ме немаат фатено онака со стојко во рацете :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom