Дали сум геј? Тест само за мажи.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.539
Поени од реакции
35.639
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
1. Ако имаш над 40 години и стомак како даска, тогаш одговорот е ДА. Ова значи дека додека твоите другари се налевале пиво, ти заедно со другарките си држел некоја диета.

2. Ако имаш мачка, ти си екстра геј. Мачката му доаѓа нешто како геј куче. Постојано се тимари, но никогаш не се гребе, има нежен допир и цимоли за храна. И, само нека ти текне дека куче се довикува со “Ѕвер доаѓај ваму! Доаѓај кога ти викам!“ А, мачката ја довикуваш со “Мац, мац, дојди мило..."

3. Ако имаш навика во уста постојано да чуваш лижавче, цуцла, пластични лажичиња и слично, ти си Геј господар. Регуларен маж во уста сака да има ребро или женски гради и ништо друго.

4. Ако одбиеш да одиш во јавно WC или да мочаш на паркинг, прекршувајќи го со тоа основното машко правило дека светот е едно големо ВЦ, ти умираш за продлабочена хомо врска.

5. Внимателно прави го изборот на кафе, се над нескафе те прави потенцијален кандидат за во другата група.

6. Ако знаеш повеќе од шест не стандардни бои или десерт што не е сладолед или торта, ти веќе си одбрал страна.

7. Ако возиш со двете раце на воланот, ти навистина не треба веќе да се криеш. Маж ги става двете раце на волан само кога му свири на некој влечко или кога претекнува некој идиот, инаку вози со една рака, а со другата менува радиостаница или во неа држи пиво или хамбургер.

8. Ако ова не го испратиш некому само од страв да не му ги повредиш чувствата, тогаш не требаше ниту да почнеш да го читаш.

одма обавезно на сите им праќам у мсн

3. Ако имаш навика во уста постојано да чуваш лижавче, цуцла, пластични лажичиња и слично, ти си Геј господар. Регуларен маж во уста сака да има ребро или женски гради и ништо друго.

Потполно се согласувам :kesa:

54. Ако си машко и ја отвори темата, тогаш ти се сомневаш во твојата сексуална ориентација и си потенцијален ге.. ПЕДЕР!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ЦАР-а да знаеш донекаде држе вода овоа хаха
:pos2::pos2:

v-slucajno-cudno17.jpg

:)

слоббо нема никаков број у 5ката не се заносај... аххахах иначе ме пресмеаа сите на темава....

54. Ако си машко и ја отвори темата, тогаш ти се сомневаш во твојата сексуална ориентација и си потенцијален ге.. ПЕДЕР!

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: хаха звер!

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha.......:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ЉоЉ Вот... Струмичанец си мајке ми... Докажа!!:pipi:

Пс: :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

По ѓаволите... Ја сум готов, џабе е противење, 95% фаќам. Жени, до гледање... Out Boy... пиши ми! :helou:

2. Ако имаш мачка, ти си екстра геј. Мачката му доаѓа нешто како геј куче. Постојано се тимари, но никогаш не се гребе, има нежен допир и цимоли за храна. И, само нека ти текне дека куче се довикува со “Ѕвер доаѓај ваму! Доаѓај кога ти викам!“ А, мачката ја довикуваш со “Мац, мац, дојди мило..."

lolCAT.jpg

Ако сето ова те прави геј, како ги викаат оние шо општо примаат кур у гз?

Башка, имам замерки што нема ништо за љубовта на мажот кон цвеќињата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom