Дали сте злопамтило?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Можда сум злопамтило, ама без покемон фикс идеи околу пукање некого, како погоре. :О

Релативно реагирам. Зависно од ситуацијата и од тежината на стореното.

Не, зошто да трошам драгоцено време за некој што за 2 минути автоматски го бришам од мојата иднина?
А што ми сториле, ќе запамтам за да се потсеќам зошто не сакам да ги познавам повеќе.

Не заборавам лесно, паметам работи кои ме повредиле, и како сум се чуствувала во моментот.Не враќам ниту пак рамнам сметки, во поголем број случаи, ама никогаш повеќе нема да се однесувам исто со личноста, никогаш нема да го имам старото мислење за неа,се одалечувам и life goes on.

ne sum zlopamtilo,ama tie sto me opkruzuvaat se zlopamtila.

Да...и додека не се одмаздам не можам да се смирам :pos:

ништо не памтам :) мислам лошо не памтам :) било поминало здравје да сме живи и здрави краток е животот да не се караме сега :)

Па да, во некоја мера сум злопамтило. Ама тоа ќе е до тоа што речиси се памтам, дури и злото. :icon_mrgr

Паа сум... памтам се. дури и од 2ро одделение, шо ми грешеле... значи тешко злопамтило...рамотам на принцип. памти па врати.... То е То

Не до некој голем степен. Сепак ако некој се обидува нешто да прави на сила мора и така да се врати. Па потоа сигурно останува тоа злопамтило. Има секакви во животот.

не баш, но си враќам мило за драго СЕКОГАШ

Незнам...зависи од ситуацијата...
Во повеќето слујаи не сум злопамтило, ама понекогаш знам да запамтам нешто, како малтретирањата што ми го направи професорот по математика во седмо, па во осмо му вратив :)
Не се лутам за глупости, глупостите одма ги заборавам..

Памтам коа некој ќе ме повреди и кога ќе ми нанесе зло, но не се замарам со планови за одмазди и сл..

Zlopamtilo sum :toe: .. nemozam da go negiram toa .. zavisi za koj kako .. onie shto epten mi zgreshile .. no mercy ..za tie ...hardcore.

ауу памтам и то мн, све памтам. е сеа другите то не го гледат пошо све шо сум видел и шо сум запамтил си го чувам за мене

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom