Дали сте злопамтило?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
не сум ...колку и да се трудам да сум не можам зашо имам некако слаба меморија...лол

Зло памтам, ама не враќам ако не сум вратил во моментот кога ми е направено, после тоа изладувам и гледам напред.

Не,не сум злопамтило.
-На 14.03.1999 - вратено
-На 17.02.2001 - вратено
-На 17.09.2006 - вратено
-На 04.02.2007 - дупло вратено
-На 12.12.2008 - вратено

Некој ми останал:zlo:

па прилично сум, не можам нешто да заборавам ако некој нешто многу ми згрешил или да му вратам па макар и со камата

Го памтам лошото сторено...а дали ќе го вратам :toe:

Da najgolemo zlopamtilo na svet sum a pritoa ne go gubam razumot

Порано ич не бев. Сеа забележувам некако станувам пополека. Што ми направиле, што ми рекле дури им памтам. Да враќам... уште не.., не сум стигнал до тоа ниво. Сега, нормално го менувам односот со луѓето што ми згрешиле ама не сум одмаздољубив, онака, да мора да им вратам.

Па сум ги памтам сите што ми напрајле нешто и им врачам дупло

сум...и се гордеам на то:pos2:
не,сериозно...уште ја памтам типката шо еднаш ми ја падна пицата шо ја држев в раце! ќе и вратам со нешо па шо сака нека е:pos2::pos2::pos2:

хаха кога сме кај памтењето, јас памтам работи што дури и тие што ми згрешиле ги заборавиле. Памтам во 2 одд. се дружев со 4 девојчиња, неразделни бевме и на часови и на одмори, цело време заедно. И се сеќавам наставничката ме премести од нивната група (во групи седевме тогаш) а они останаа заедно. И почнаа да не ме рецкаат, и да не ми зборат, и ми беше мн тешко, се сеќавам плачев, хахах. После памтам во 7 одд. цела година зборев со еден “Другар’’ од клас најнорнално, и при крајот на годината, нешто без причина ми рече „мрш мори„. дека типот се од корист беше како и да е, Али ако и за тоа ја му вратив дупло :wink::wink::wink::wink::wink: 1 услуга од мене не доби, безразлика колку молеше. нишо не пали кај мене. :nenene::nenene::nenene: :pos2::pos2::pos2::pos2: Сега брзо, еден јадеше гомна за моја БФФ и тоа на мене ми збореше, ваква е онаква е, дебела е нзз штооо. и мене ми пукна филмот... си викам ќе видиш ти, ти ќе заборавиш али јас памтам :pos2::pos2:, истиот ме извиси еднаш за искачање намерно, и то му памтам :pos2::pos2: али има време памти па врати. :baeh::baeh::baeh: и уште памтам, боље да не набројувам зш ќе си рече некој оваа психопат бегајјј!!

Не,не сум злопамтило.
-На 14.03.1999 - вратено
-На 17.02.2001 - вратено
-На 17.09.2006 - вратено
-На 04.02.2007 - дупло вратено
-На 12.12.2008 - вратено

Некој ми останал:zlo:
ауууу не очекував ова од тебе леандро...

инаку „НЕ“ сум злопамтило ама „ИЧ“ не сум...

Не сум бре ...не дека не сакам, не можам ..заборавам. Ама најубаво ми дојде коа ненајдено непланирано си се одужам сум имала такви моменти ејј:pipi: па не е убаво ни должник да си му на човек за било што. А и ме мрзи да се лутам. ен-јоу

Дефинитивно и тоа големо злопамтило сум ама се се врти се се врака, а богами и се плака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom