Дали сте злопамтило?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
hehe...dali sum zlopamtilo? pa ne gi zaboravam rabotite lesno i nabrzina , sto znaci deka dokolku nekoj mi napravi nesto ke mu vratam so ista mera a ako ne mozam vo momentot ke pocekam ko ke imam moznost za toa:baeh:

Зависи за што обично не али има ситуации кај шо неможам да одолеам да не вратам

Сум .. зависи колку ми згрешил а може и да му вратам поише .. некад и ми поминува али ретко е тоа.. :toe:

Не сум злопамтило..а ваљда тоа ми е и мана..:duel:

Прво, ретко што може тотално да ме извади од кожа за да биднам злобно човече кое нема да заборави што се случило и ќе гледа да врати на што полош начин.
Второ, не се дрзнувам да се замарам со небитни детали од животот кои сакал јас или не ме следат постојано.
И трето и најважно, не си дозволувам такви работи да ми бидат преокупација.
Злопамтило сум, ако сметаме дека само ги памтам лошите работи. Но тоа не значи дека потоа враќам. Или значи?:smir:

Не враќам ама не заборавам.

Не сум злопамтило, ми се има случено меѓу мене и мој познаник да биде многу напната ситуација, не се гледаме неколку години и во средбата меѓу нас двајца апсолутно нема никакво непријателство, туку напротив се чувствуваше некоја блискост на некој чуден начин.

лутината пред другиот ми поминува за кратко време но не го заборавам лошото па макар да помине и 1 година јас ќе вратам во погоден момент на најсоодветен начин исто така да би болело...... како што мене ме болело кога ми ја нанеле таа болка ...... бедно но тоа е

Престанувам да се лутам најчесто за кратко време,простувам ама не заборавам.Тоа значи дека обично враќам дури и повеќе од тоа колку ме болело мене и немам воопшто обзири за такви работи.Некогаш се случува да не вратам ако личноста многу ми значела,многу ја сакам и слично,ама тоа е многу поретко.

Божем памтам, па божем кога тогаш ќе вратам, ама 1 ден до недела и...толку од враќањето. Не ме бива за памтење и освета. Мислам дека и во просек повеќе жените се зло-памтила (памти па врати техниката) отколку мажите. Барем од контактите на работа, дома, во друштвото...на пазарче :)

Лутината брзо ми поминува...ма да тоа никогаш не го заборавам...Никогаш не сум се осветила на некого...не сум ни имала прилика, а и не верувам дека би направила нешто...
Не сум злопамтило и тоа ми е најверојатрно мана како што рече некој пред мене.:pipi:

За на некој да му запамтам нешто треба многу да се потруди, или да ме фати во лош момент. Тогаш само времето лечи се за мене. Инаку за ситници не сум злопамтило и нема да бидам. Пребрзо ги заборавам

Нема шанси,љутината ми врви за 2-3 минути.

На пример денес некој ако ми направил нешто, јас до утре заборавам... Вистина е, но сепак све си е по своја мерка. Ако некој навистина нешто ми направил тогаш се превземаат мерки... :)

памтам и тоа збор по збор се детално,, не знам таков сум памтам се што сум направил и ми направиле...(не на мсн или форум.... сега да напишам нешто после 5 мин да може заборавам дека сум напишал) но ако се случи нешто пред мои очи тешко да заборавам... така да ако ми направил некој зло. ЧЕ ГО ПАМТАМ и еден ден ЧЕ ГО ПУКАМ БРЕ ЕЈЈЈЈЈ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom