Bratot
Стоик и Машкртник!
Ако се умеша УСА...
хххехе..
Кретино..оние со брашно.

хххехе..
Кретино..оние со брашно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако се умеша УСА...
хххехе..
Дедо, ти реков да не го палиш компјутерот кога не сум тука!Играчниците ги поминав одамна... Во мое време имаше само во старото БИНГО до кино Центар... Сега знаеш дека сум барем 10 години (најмалку) постар од тебе ...
Дедо, ти реков да не го палиш компјутерот кога не сум тука!![]()
ДЕЛИЈА, ај глеј си го твојот проблем. ШТО има ти тука нас да ни делиш совети. АЈ терај си ја работата. НИЕ ке си одлучуваме за нашата САКАНА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. А поглеј ја твојата бре . . . хехе ВИ ОТИДЕ ЕДЕН ДЕЛ (косово). Каде и да отидам на некој спрски сајт - одма КОСОВО ЈЕ СРБИЈА. Па тоа според тебе нели личи на пропаганда . . . нели ???? Несакам да звучам како идиот ама СЕ МЕШАШ во туѓи работи!!! А за знамето - 100 % за “sesnaesetkrakoto“ - најдобро е
Е па така е, но ти како постар треба да учиш за на факултет, да работиш, ако имаш семејство, да се грижиш за него, а не да се дембелиш тука правејќи се голем патриот за Србија. Ако сте вие србите силен народ, зошто пред и по распаѓањето на СФРЈ голем број на Срби се отселија од Косово? Поради тоа отселување на србите, албанците си добија независност на таа покраина, нели?Ти дете спремај се учи нешто, читај лектири, школска година уште малку па почнува...!!! Велиш "твојата " сакана Македонија...??? Од каде знаеш ти јас колку ја сакам Македонија...? Нетреба само безвезе да се стиска по тастатурата и така да се искажува патриотизам... Треба малку и да се размислува, а не само УРА...!!!![]()
Се гледа по никот.Од каде знаеш ти јас колку ја сакам Македонија...? Нетреба само безвезе да се стиска по тастатурата и така да се искажува патриотизам... Треба малку и да се размислува, а не само УРА...!!!![]()
Сум да се врати знамето...МАКЕДОНСКОТО, исконското...сонцето од Кутлеш...
И сум да се смени грбот. Овој соцреалистичкиот по терк на СССР и останатите комунистички сателити нема врска со хералдика. И, петокрака црвена озгора...
треба да се стави лавот, жолт, на црвена основа. Тоа е македонскиот грб.
Многу време пред ВМРО кои го земаа за партиски симбол. Уште од средновековието постои тој наш грб.
Афионот...во историјата!А што ќе се прави со режаниот афион од кој се добива хероин,мора да остане за да се знае за каква земја се работи и всушност каква традиција има.Замисли лав на “режани“ шишки од афион,достојно за почит,не знам дали го има Авганистан во грбот.
Ако сте вие србите силен народ, зошто пред и по распаѓањето на СФРЈ голем број на Срби се отселија од Косово? Поради тоа отселување на србите, албанците си добија независност на таа покраина, нели?
П.С. И оди по косовските форуми, пишувај дека косово е србија, дека си голем делија, отвори фан клуб за Црвена Звезда таму, одма ќе ти го избришат и ќе те банираат, а не тука си нашол мирен дружељубив народ да зафркаваш