Дали сте за да се врати старото знаме

• Креатор на темата Креатор на темата FilipMacedon
  • Време на започнување Време на започнување

Сакате ли да се врати старото знаме од Кутлеш

• Да

Гласови: 145 85,8%
  • Не

Гласови: 24 14,2%

• Вкупно гласачи
    169
Делија, ај жити мене прекини со ова ширење пропаганди и оди во Играчница.

Какво е тоа ширење на пропаганда кога зборам за првото Македонско знаме... МАКЕДОНСКО ЗНАМЕ ЕЕЕЕЕЈЈЈ!!!!!!!!! Дај објасни ми, каква е таа пропаганда???

Играчниците ги поминав одамна... Во мое време имаше само во старото БИНГО до кино Центар... Сега знаеш дека сум барем 10 години (најмалку) постар од тебе ...

Абе дечки, кога во форумот се наоѓаат вакви луѓе како Делија, не се чудете после зошто 100000 "Македонци" отишле во Грција

Абе дечки, кога во форумот се наоѓаат вакви луѓе како Делија, не се чудете после зошто 100000 "Македонци" отишле во Грција

Каков закључок ЕЈ!!! Алал да ти е... :vozbud: Ни на 100.000 Македонци немаше да им текне ова...

А дали си се запрашал , де не е проблемот во таквите како тебе А?????:uvo::uvo::uvo:

Каков закључок ЕЈ!!! Алал да ти е... :vozbud: Ни на 100.000 Македонци немаше да им текне ова...

А дали си се запрашал , де не е проблемот во таквите како тебе А?????:uvo::uvo::uvo:
Прашање до тебе и до другите како тебе. Вие идете (да речеме) по косоварските форуми да провоцирате, да викате дека косово е србија, да кажувате колку сте за Партизан, колку сте делии итн??
Вие го изгубивте Косово само поради тоа што многу срби се иселија од косово за време и по распаѓањето на СФРЈ. Зошто дозволивте толку Срби да се иселат од таму?
И едно бонус оф топик прашање за делијата. Зошто не ми личиш дека си постар од мене?

Делијо кое старо знаме од 45-та бе?Се знае, едно е старото од Кутлеш, и ова новово.Не тропај глупости.Гласај за или не и не раскажувај бајки други.

Сакам да се врати знамето старо многу... но еве овие кои ќе го враќаја знамето, ќе крштеваа улици, плоштади, згради по името на нашите најголеми војсководци Александар и Филип, ништо не направија??? зашто така

а слушам дека и до 15 септември Николче јавно ќе излезел дека ќе сме се викале северна Македонија.... ама само за светот... ние самите пак Македонија :D се тоа е договорена работа.. ќе видам тогаш дали ќе излезат вмровците со нас на протести

Сакам да се врати знамето старо многу... но еве овие кои ќе го враќаја знамето, ќе крштеваа улици, плоштади, згради по името на нашите најголеми војсководци Александар и Филип, ништо не направија??? зашто така

а слушам дека и до 15 септември Николче јавно ќе излезел дека ќе сме се викале северна Македонија.... ама само за светот... ние самите пак Македонија :D се тоа е договорена работа.. ќе видам тогаш дали ќе излезат вмровците со нас на протести

Кои ВАС бе гревче недоносено, која патетика, знаеме кој беше спрегата за промена на името.

А зошто да се излегува на протести тогаш, кога веке се е завршено, на протести се излегува кога преговорите се во тек, и плус тоа ситуацијава не зависи од нас тоа сите го знаеме,ако не беше така немаше да преговараме,т.е. ние не преговараме нам ни даваат опции ние да избираме а треба обратно ние да си избереме име (пр. Република Македонија) и тие да прифатат ако сакат ако не здравје....
За знамето е ок сега за сега ,убаво знаме си имаме нема што да го мењаме не сме прва а нема да бидеме и последна држава што си го сменила знамето....21 век сме сепак....

Кои ВАС бе гревче недоносено, која патетика, знаеме кој беше спрегата за промена на името.

Тука не си во право, мислам кој и да беше на власт или опозиција ,името пак ке беше проблем на јужните соседи односно пак ке се умешаше УСА

За знамето е ок сега за сега ,убаво знаме си имаме нема што да го мењаме не сме прва а нема да бидеме и последна држава што си го сменила знамето....21 век сме сепак....

:pos2:

Да се смеам..или да липам од маки македонски..... Боже прости им, ја неможам.

Викаш модерно е а? 21 век..

Тука не си во право, мислам кој и да беше на власт или опозиција ,името пак ке беше проблем на јужните соседи односно пак ке се умешаше УСА

Па тогаш зашто виновникот го барате во ВМРО? :)

Пак двојни стандарди.

Едно да биде јасно, кој да се обиде да потурка промена на името го става во еден ист кош со оние кои го наметнаа проблемов.

И во право сум, сеуште памтиме кој се залагаше за итна промена на името и усвојување на декларација во Собранието, дури и пред истото решение за промена да биде прифатено од Грците.

:pos2:

Да се смеам..или да липам од маки македонски..... Боже прости им, ја неможам.

Викаш модерно е а? 21 век..

Епа брат модерно не модерно се ке ни сменат, само ние ке лаеме како гладни кучиња и ке се удараме во градите ние сме македонци....
Па ако сме македонци кој може да ти нареди да смениш знаме , име итн....нели сме македонци,ајде кажи ми ....Дали ако Албанија и наредат да си го сменат името ке го сменат,дали на Грција и наредат да си смени името ке си го смени, ама сепак тие одат напред а ние ке лупаме во место или ке се враќаме назад....

Епа брат модерно не модерно се ке ни сменат, само ние ке лаеме како гладни кучиња и ке се удараме во градите ние сме македонци....
Па ако сме македонци кој може да ти нареди да смениш знаме , име итн....нели сме македонци,ајде кажи ми ....Дали ако Албанија и наредат да си го сменат името ке го сменат,дали на Грција и наредат да си смени името ке си го смени, ама сепак тие одат напред а ние ке лупаме во место или ке се враќаме назад....

И што кажа сега?

Или се недоквакано дете што залутало на политика или ја пребрзо зборам.

Има и трета опција....

И што кажа сега?

Или се недоквакано дете што залутало на политика или ја пребрзо зборам.

Има и трета опција....

Дали ти ако се викаш Митре може некој да ти го смени името, дали ти ако сакаш да носиш црна маица може некој да ти каже да носиш бела???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom