Дали сте тврдоглави?

pa da tvrodglava sum auu i to mnogu ne daj boze inaetot da me fati... ma kolku i da sum greska po moe ke e.. :) :kesa::toe:

Да но не за се.... За некои работи кои ги знам како дишат и се обидувам тоа да го докажам, некој што го гледа тоа прв пат ми соли памет и ме нервира.

Многу сум тврдолглав таков ми е хороскоспкиот знак:kez:.
Инаку подетално да разјаснам-прилично сум разбран како личност и секогаш барам компромиси и се обидувам да прифаќам туѓи мислења.

Најтврдоглав сум кога сум кога знам дека сум во право 100% тогаш не попуштам никако, ама па тука сите сме исти.

Па, зависи од ситуацијата... Некогаш сум мнооогу тврдоглава, и знам да го истерам по свое, макар и да згрешам, меѓутоа, во повеќето случаи спремна сум за компромис.

najvise na svet..sekad mislam deka sum u pravo(yes da ne e taka) i probuvam da go nametnam moeto mislenje .. :toe:

Тврдоглавоста,инатливоста тотално ме опишуваат,и не во одредена мера,ќе се инатам се додека не ми признаат дека грешат,па затоа и често кога ќе види некој дека јас сум кажал нешто што он мисли дека е погрешно ќе смени тема дека ако почнам да се инатам,не може да ме премисли он па што сака нека биде,мојот одговор е точниот и точка,или извичник! Инаку не ја сакам оваа особина ама што да правам,секогаш кога ќе дојдам до конфликт секогаш излегува на виделина...
fg.gif

Се чудам Poolgirl како немат постирано..ама сигурно од тврдоглавост :pos2:.А иначе, да и јас сум тврдоглава ама та на моменти ме победвит :wink: ај позче :helou:

Секогаш сум тврдоглава...оние што ме познаваат знаат најдобро.Никој не може да излезе на крај со мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom