Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kratko i jasno bez blablabla

Зашто да не бидам.
Имам две раце,две нозе,глава на раменици,мозок колку толку
Јебига сеа што не ми се посреќува во некои други полиња во животот не значи дека не треба да бидам среќна со ова што го имам сега а е феарли инаф во ваков ретардос свет.

Чим имаш мозок колку толку добро е. Пази многу да не имаш тие луѓе обично не се среќни хахаха...![]()
не ми ја згаснувај желбата баш насочена сум натака 
хахаахахаха колку само имаш правоне ми ја згаснувај желбата баш насочена сум натака
![]()
Blaze si ti. Vo koja crkva kaža deka odiš?Јас сум многу среќен, без потреба, ирационално пресреќен - само не го покажувам тоа.

Немам пари да се расфрлам по клубови цело време ама имам за потребното. Од дома ми обезбедиле цело време јадење , облека , покрив над главата , образование итн...Немам ни сериозна врска(барем мирно спијам навечер).
. Дома моите живи и здрави се. Има поголемо богатство од тоа да си со фамилијата заедно ? Не го напишав ова за лајкови туку за да видите дека животот е убав, дружете се со позитивни луѓе , бавете се со тоа што го сакате се друго ке си дојде.. Поздрав.