Joshua_Tree
Samo na minuvanje...
- Член од
- 21 март 2010
- Мислења
- 1.435
- Поени од реакции
- 4.808
Мирен...среќата ја примам како доза кокаин кога "имам пари да ја купам" :-D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moze.Може ли човек да биде среќен во несреќен свет!?
Колку повеќе години нижам, толку е помало времетраењето на среќата![]()
Ке ти помине.Ne sum srekjna. Zivotot mi zadava teshki udari. Smaceno mi e. Postojano sum tazna i nervozna zatoa shto nikoj ne me razbira.Mi se cini deka cel svet e protiv mene.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Se nadevam.Ке ти помине.
Ке ти помине.
Ne sum srekjna. Zivotot mi zadava teshki udari. Smaceno mi e. Postojano sum tazna i nervozna zatoa shto nikoj ne me razbira.Mi se cini deka cel svet e protiv mene.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ke pomine zivoto i se ke ti pomine, ne se sekirajКе ти помине.
Се познава по твоите коментари.Ne sum srekjna. Zivotot mi zadava teshki udari. Smaceno mi e. Postojano sum tazna i nervozna zatoa shto nikoj ne me razbira.Mi se cini deka cel svet e protiv mene.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aj,ne ja imitiraj Jelena od Kanal 5.Се познава по твоите коментари.Шириш негативна енергија на километри.
Ако си адолесцентка или помала, можеби ќе ти помине со тек на време. Инаку не е лошо да побараш стручна помош.![]()
Se nadevam deka kje dojde den koga kje se razbudam bez problemi i koga samo kje se smejam.Ke pomine zivoto i se ke ti pomine, ne se sekiraj![]()