Дали сте среќни?

• Креатор на темата Креатор на темата Pretty bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
..Многу сум среќна и исполнета во врска со сите полиња од животот!
Нормално секој понекогаШ има и одредени падови, ама без разлика на се Среќна сум!!!:vozbud::helou:

"Во животот некогаш треба да го допреме дното за да можеме да се подбутнеме од него за повторно да ја достигнеме височината од која сме паднале" - Моментално сум на дното а кога ќе стигнам на врвот е тоа е веќе друга приказна :jaj:

Голема маана ми е тоа што никогаш не се задоволувам со просечност и не умеам да уживам во животот до таа мера како некои затоа што секогаш се стремам за да постигнам повеќе на сите полиња. Е баш тој стремеж ми скратува голем дел од задоволствата во кои порано многу повеќе уживав.
MD147Happiness-Posters.jpg

Па среќна сум, јас сум хепи суштество :) ама понекогаш изгледа од пубертетов (аман!) ми идат некои чудни чувства, некако потажно се чувствувам но затоа секогаш тука е мајка ми, разговарам со неа и ми помага да го поминам полесно пубертетот :)

Па, не подмочувам баш од радост. :smir: Инаку мислам дека треба да се прави разлика меѓу радоста и среќата. Среќни сме ако сме живи, ако имаме покрив над глава, ако добиеме на спортска, ако сме здрави, ако не сме сами итн. Не е нужно да сме свесни за нашата среќа. Радоста пак е нешто сосем друго. Мислам дека човекот трага по таа емоција, оти среќата е релативна и бргу заситува. Божеби не сум во право, ама во моментов така размислувам.

Некогаш да , некогаш не.
Ако не си бил несрекен нема да бидеш никогаш срекен.

Ау да и среќен сум и задоволен денеска од себеси, планирам така да биде и во наредните денови :icon_lol:.

Колку и да сме тажни, денес утре ќе се смееме, колку и да е мал светот, е добро место за живеење, колку и да сум немоќен, би правел чуда. Колку и да е тежок, животот е убав! :D

Морав. :D

Среќен сум. I create my own happiness. :D

На некои луѓе не им е пишано да бидат среќни, без разлика колку и да се трудат да го сменат тој факт :toe:

Денес се осејќам ПРЕКРАСНО прв пат рано да станам но не за некоја обврска, времето вонка не баш нај сјано но сепак сум ХЕПИ :baeh: полн сум со енергија па да се надевам така ќе биде и до крајот на денот :ojea:

Па затоа што форумот е за дискусија ја ќе си пишувам шо сакам,си се плескаме и тоа не прави среќни,се чувствуваме слободни тоа да го кажеме,не се криеме и затоа кај сакам и кога сакам ќе го пишам, а ако му смета на некој нека го прескокне
Се чуствувате слободни тоа да го кажете.
Не се криете.
Следно шо очекувам е да слушнам на вести дека во Велес, една љубовна двојка, се заплескала во центар кај тоа коњот шо ви е у центар.
Пошто ве доживувам као некој култ со тоа „слободно плескање, кај сакам плескање, кога сакам плескање“...
ај у курац, не си го обоив постот :(

ДаркХарт е банирана 2 дена од форум поради одење офтопик и уништување на дискусијата, што повлече уште десеттина други офтопик коментари. Останатите се избришани од темата. Дискутирајте ако ви се дискутира на темата, без психоанализи за членовите и совети од типот „Најди си дечко шо ќе те ебе. Ќе бидеш и среќна и задоволна истовремено.“. Има посебна тема за тоа.

Мислам дека веќе разјаснивме дека сите треба да се потрудиме да ги држиме дискусиите на ниво. Исто така, заклучивме дека ваквите испади треба да се казнуваат. Сега, назад на темата.

Колку и да сме тажни, денес утре ќе се смееме, колку и да е мал светот, е добро место за живеење, колку и да сум немоќен, би правел чуда. Колку и да е тежок, животот е убав! :D

Морав. :D

Среќен сум. I create my own happiness. :D

Да не звучам како ѕмиздрач кој мрчи на позитивно напишани мисли,но малку претешка е човек постојано да се усреќува себеси...Ова ме потсети на писател беше мислам кој велел дека е тој господар на својот живот се до оној момент кога почнале да му се случуваат ужасни работи надвор од негова контрола,па решил да го повлече зборот.
Инаку за првиот дел од постот особено она колку и да сум немоќен би правел чуда камо да сме сите толку способни и мотивирани:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom