Joshua_Tree
Samo na minuvanje...
- Член од
- 21 март 2010
- Мислења
- 1.403
- Поени од реакции
- 4.777
Мирен...среќата ја примам како доза кокаин кога "имам пари да ја купам" :-D
Moze.Може ли човек да биде среќен во несреќен свет!?
Колку повеќе години нижам, толку е помало времетраењето на среќата
Ке ти помине.Ne sum srekjna. Zivotot mi zadava teshki udari. Smaceno mi e. Postojano sum tazna i nervozna zatoa shto nikoj ne me razbira.Mi se cini deka cel svet e protiv mene.
Se nadevam.Ке ти помине.
Ја утеши. xDКе ти помине.
Ne sum srekjna. Zivotot mi zadava teshki udari. Smaceno mi e. Postojano sum tazna i nervozna zatoa shto nikoj ne me razbira.Mi se cini deka cel svet e protiv mene.
Ke pomine zivoto i se ke ti pomine, ne se sekirajКе ти помине.
Се познава по твоите коментари. Шириш негативна енергија на километри.Ne sum srekjna. Zivotot mi zadava teshki udari. Smaceno mi e. Postojano sum tazna i nervozna zatoa shto nikoj ne me razbira.Mi se cini deka cel svet e protiv mene.
Aj,ne ja imitiraj Jelena od Kanal 5. Im rekov na moite deka bi mi godele nekolku razgovori so psiholog,no se pravat deka se drva.Ne im e gajle.[DOUBLEPOST=1504445069][/DOUBLEPOST]Се познава по твоите коментари. Шириш негативна енергија на километри.
Ако си адолесцентка или помала, можеби ќе ти помине со тек на време. Инаку не е лошо да побараш стручна помош.
Se nadevam deka kje dojde den koga kje se razbudam bez problemi i koga samo kje se smejam.Ke pomine zivoto i se ke ti pomine, ne se sekiraj