Дали сте срамежливи?

• Креатор на темата Креатор на темата Мар мар
  • Време на започнување Време на започнување
Nah...
прилично сум опуштен при запознавање

Sekogas sakam prviot vpecatok za mene da bide,vedra i druzeljubiva osoba taka da ne sum voopsto sramezliva!davam se od sebe da mu se dopadnam na sekogo i ne sum kutliva i povlecena...ova spored mene:) ama mn luge okolu mene go potvrdile istoto...

ufffffff-ne prasuvaj.Epten.Samo da vidam nekogo mi e dovolno da tsnam "patlidzance".:kesa:

Не сум нешто многу срамежлива. Знам да бидам во некои одредени ситуации кога за тоа ќе има причина, без разлика, дури и ако сум пред луѓе кои ги знам цел живот.
А за срамежливост при контакт со особа која ја сретнувам за прв пат во животот, не сум воопшто. Комуникативна сум и немам проблеми со тоа.

на почеток да,ми треба време да се опуштам али а ми се отвори дизна за тресење глупости ми нема крај :lol:

па што знам...на моменти сум понекогаш....ама не често,обично сум опуштена личност

Како помала бев срамежлива,а сега не сум воопшто.

Пред 2-3 год. бев мн. срамежлив, сега сум подобар:salut:

Срамежлива сум ако сум со личности кои не ги познавам.
Ако сум со некои кои ми се блиски воопшто не се срамам,баш сум опуштена.Не се срамам да разговарам со личности кои не се од тука и на мсн сум многу отворена за разлика ако ги запознам во живо.:kesa:

Скоро ич....како малечка сум била, ама повеќе не :toe:

Многу многу сум срамежлива а многу се трудам да не сум али тоа ти е, се мразам себеси поради таа мана :kesa:

Да, иако не делувам така, затоа што сум прилично зборлива и комуникативна. Ама колку сум срамежлива тоа е чудо едно...:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom