Дали сте скржави?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте скржави???????

• Вкупно гласачи
    237
Не сум скржав, се што е мое, припаѓа и на моите блиски:toe: (освен девојчето нормално :pos:)

Не сум скржава.Кога имам давам и секогаш кога ќе ми побараат нешто давам(нормално,ако ја поседувам таа работа,ако ја немам и да сакам не можам да ја дадам:pos:)

не сум скражава,само штедлива.ИАМ РАЗЛИКА НЕЛИ?

Ama ic ne sum skrzava, nekogas duri si mislam deka me koristat, na primer i posledni da mi se pet denari vo mobilniot i nekoj da mi pobara za poraka ili da se javi ke mu dam a zato i stalno mi barat. I za se sum takva ne samo za mobilniot

Не сум скрзав..., ама многу ме нервира кога некој тоа почнува да го искористува...

jas ne sum tolku ama tatkomu e cicija neviden

Не сум, ако можам ке му помогнам на секој

Не сум у суштина, али ако некој цело време почнува да бара нешто од мене е тогаш онака одбивност имам и станувам скржава, али само према тој

не сум скжава само кога некој ке ми отиде преку живци и тогаш терам инает и обично сум скржава према него

Ме мрзеше да читам се шо има горе,затоа ако мѕ го крадам на некој мислењето,нема ми извини.
Јас искрено не сум скржав,ама излага дека сум во некои ситуации. Многу сум злоптамтило. Никогаш не ми било жал да дадам пари или нешто друго на некој што ете има помалку. Ама некои луѓе... Еве додека бев средно,неколку другарки,секој ден ми се гребеа цигари. И чекај си викам,за кого купувам јас??? А најлошо е што имаат пари,ама нејкат да купат,е па за такви сум скржав и неколку пати ги имам отерано у три пички материни...Е така,значи и да и не :)

Во самиот мој генотип е скржавоста како особина.:pos: Така да, колку и да се борам против сопствената природа ме надвладува. Тоа не значи дека сум стипса невидена, туку едноставно тие што нема да ми вратат нешто ( тука спаѓаат тие со неоправдани причини) ги ставам на црната листа.:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom