Дали сте плачеле за вашата љубов?

Сте плачеле за вашата љубов?

• Да

Гласови: 384 73,6%
  • Не

Гласови: 138 26,4%

• Вкупно гласачи
    522
Да, сум плачела. Но потоа сваќав дека за џабе било сето тоа.

Не сум плачел.Не вреди.Таа ако ме сака нема да ме натера да плачам за нејзе.:nenene:

не... до сега немало таква,за која сум плачел... а тешко и да има...:vozbud::vozbud:

Не никад неам плачено а нема ни да плачам :toe::salut:
уствари има исклучок :) за само една личност би плачел :(

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Не сум плачел и нема ни да плачам:toe:

Да, еднаш многу плачев, толку плачев што дехидрирав од плачење и после одма преминав на игла, ме збрцаа на инфузија, и кога ме конектираа на шишето плачев уште повеќе - хидростатички притисок најверојатно. :pos2:

Заебанција на страна, не повеќе од навлажнети очи, ама ни солза да не капне надвор.

јас цела песна ке му посветам за плачењето мое.

Имам плачено да. И ќе плачам.
Едноставно сум пре-емотивна и колку и да не сакам да заплачам, сами си паѓаат солзите. Јес да како што растам се помалку им придавам важност на ваквите работи и помалце се лигавам .. али се дешава и тоа.

Конкретно за љубов не, но кога ми се собрале и љубовни проблеми, и школо, и моите и што ли уште не, плачам, се истурам од плачење. Сметам дека тоа е добро, зошто подобро е да се исплачеш отколку да живееш со бес.

Плачено-преплачено

Порано,

Плачев за секој дечко со кој ќе раскинев. Како знаев колку ми значел?
Еден ден плачење и уште ден два мислење на него - слаб впечаток
Еден ден до два дена плачење и недела до две мислење на него - среден впечаток
Плачење со денови и секој пат кога ќе го видам (случајно нели), а мислење на него постојано (или често)..со месеци
Бидејќи се имам плачено-преплачено во моите 20-ти, сега во моите 30-ти, срцево веќе не ми плаче..тажна сум, ама солзи веќе нема...
Се надевам дека кога ќе го сретнам вистинскиот ќе нема простор за солзи ниту тага
Позз:smir:

Не, никој не е заслужен до толку да се плаче за него/неа. Барем за мене е така па сега... :) Може уште немам најдено некој поради кого би заплакала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom