Дали сте плачеле за вашата љубов?

Сте плачеле за вашата љубов?

• Да

Гласови: 384 73,6%
  • Не

Гласови: 138 26,4%

• Вкупно гласачи
    522
Сум .. :)..
Не ми е срам да признаам :)

da, koga bev mlad ( nezrel ) glup i naiven, a sega da ja vidis kakva e, ke reces za nea li sum placel, ama toa ti e, sekoj mora da go izodi svojot pat za da kaze, ne mi kazuvaj-se izgorev-znam kako e!

за овај сеа шо ми се свиѓа-не.не плачам веќе.додека бев средно си плачев..тоа нели тие,први незаборавни љубови ова она...:)

Сум Плачел Како Мало дете за мајка.....:kesa::tapp::uvo::uvo:

...Имам Потешкотии со Плачењето ...Тешко ми е Да Заплачам...Солзите Едноставно Не Ми Течат...Но Тоа Не Значи Дека Не Ми е тешко...Напротив...Уште потешко е...:toe:

sum placel koga bev glup naiven i nezrel, a sega da ja vidis si vikam za koja sum placel, ama zivotot e skolo, ako se sto ne me ubiva me pravi posilen, sega ne moze nikoj da me zaebe.

сум плачела и сега кога ке се сетам на тоа се нервирам затоа што тоа е глупо:pipi:

Ако на 16 години си цимолел за некоја тешко тебе

Ќе ти запеат другарите " папучар си папучар" :)
i sto,ako nekoj stvarno se zaljubil a posle bil ostaven ne placel samo od inat ili od sto misli deka ima jak karakter p.s ljubovta kolku e slatka uste pov ise boli ako e vistinskata licnost. papucar peder slicno (ne drzi):nenene:

jas placam koga mi e tesko, me zeznale,me razocarale i povredile. znam deka netreba i ne zasluzuva nikoj ali takva sum ligava :(

:kesa::kesa:
Ајде бидете искрени, дали имате пролеано солзи за вашата љубов? Пример, кога сте раскинале, сте биле повредени од негова/нејзина страна, ви недостигал/а, сте се искарале...можеби неостварена љубов...за било која икс причина, дали имате пролеано макар и една единствена солзичка за некој(а) кој(а) тогаш/сега ви бил(а)/е се?
Поготово ме интересира што ке кажат претставниците од посилниот пол, дали тие некогаш заплакале за женско??
Очекувам најискрени одговори :pipi:
Еве да почнеме од мене...јас искрено, да, имам плачено кога еднаш стварно се искарав со дечко ми и тоа по моја кривица...Тогаш ептен ми беше тешко и мака, ми беше страв да не го изгубам поради мојата глупост...но сепак после искрено од срце му се извинив и најискрено го замолив да ми прости и ми го прифати извинувањето (за што сум му многу благодарна), виде дека стварно се каам за тоа што го направив и ми прости...и сега за среќа (да чукнам во дрво) се е прекрасно...

П.С. Се извинувам ако има слична тема (иако не сретнав таква) :smir:

Мило ми шо се' се средило

Сум заплакала за двајца :kesa:
За првиот 6 месеци неможев да се опоравам... неостварена љубав... абе детиште, шо знаев?
А вториот ко ме "повреди" плачев, ама не за него туку и други проблеми ме мачеа :pos2:

Епа плачев пред 2 недели бидејки дечкото ми отиде за Германија...а и пред тоа сум плачела...јебига!! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom