Мистичен
Човек
Ќе почнете да се "отварате" или ако нема интерес за тоа да ставам катанец на топиков?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Arvandor напиша:-мастурбрација на кило
-и замислување на партнерот дека е некоја позната фаца
Мистичност, не ти го фатија камшикот на граница? И зашто да се чека ноќта? И прво што напраи се зделна у нет-кафене?!? Е, ова е стварно перверзијаМистичен напиша:Na odmor sum, denes stignav. Apartmanov place za perverzii, ne treba duri ni da vnimavash da bidesh tivok, a nokta se blizi...
Arvandor напиша:Оти сите се кукавици че крршам лед нема шо....
-егзибиционизам (мислам оти тоа...да...тоа е во јавност)
-фетиш (штикли микли свили такви работи)
-повеќе од една личност
-мастурбрација на кило :lol: :lol:
-и замислување на партнерот дека е некоја позната фаца, само да не ми се испушти .......анџелинаааааааа....... среде секс.ја немам ништо против кога станува на тема секс мозам да бидам прилично слободен, сш сексологија ми е кајнд лајк а хоби. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ена, еве наречи ме слободно најнемаштовитото створење на свет, ама многу нечесно ми звучи ова второво. Ако воопшто некаде би ја употребила квалификацијата "неверство", тоа би било тоа - во најподла форма. По недостижни фаци не се палам (ваљда заради недостатокот на фантазија), а ако некој ми го дига у околина, поштено ќе го здрвам, што има да го замишљам. И тоа да замишњам, пази кога - во моменти кога партнерот мисли дека сум комплетно негова, во моменти на алтимејт џанкшн, да го пуштам да гребе со роговите од зид.Ena напиша:...e pa ne e se sto navede perverzija,...Od kade masturbacija -peverzija (nagoni ili ?), ili pak da zamislivas nekoj srug -eh...ti Anja a jas B. Pitt. Moze? "Masta moze svasta?"
Aceva напиша:Ена, еве наречи ме слободно најнемаштовитото створење на свет, ама многу нечесно ми звучи ова второво. Ако воопшто некаде би ја употребила квалификацијата "неверство", тоа би било тоа - во најподла форма. По недостижни фаци не се палам (ваљда заради недостатокот на фантазија), а ако некој ми го дига у околина, поштено ќе го здрвам, што има да го замишљам. И тоа да замишњам, пази кога - во моменти кога партнерот мисли дека сум комплетно негова, во моменти на алтимејт џанкшн, да го пуштам да гребе со роговите од зид.Ena напиша:...e pa ne e se sto navede perverzija,...Od kade masturbacija -peverzija (nagoni ili ?), ili pak da zamislivas nekoj srug -eh...ti Anja a jas B. Pitt. Moze? "Masta moze svasta?"
Ако евентуално си го раскажуваш филмот у глава и тоа му се допаѓа на чоекот - пеки, скидам капу. Тоа е друго дванајс.
Сигурно не сакаш да се отвориш? :wink:Dolphin напиша:И јас си имам свои перверзии, што ме палат, и што гарант ќе ја запалат таа што е со мене...
Али тоа е за у спална (или било каде :wink: ) а не за на форум