Дали сте одмаздољубиви?

• Креатор на темата Креатор на темата Aceva
  • Време на започнување Време на започнување
Гад сум за такви работи. Боље да не се одмаздувам. А за блиски, за нив сум уште полош.

Не сум, ама ако ептен некогаш затреба, да.

Сфатив дека не треба да се замарам со такви луѓе...

Не сум одмаздољубива , немам намера тајно да ковам планови за и јас да вратам со иста мера. Не премолчувам, отворено си кажувам, па нека им служи на совест :toe:

Сум. Добра душа имам, ама некој нешто да ми направи, уффф, тогаш сум отров! Враќам и то како. Ќе и кажам се в лице, и на крај, "ќе ти вратам".

Бев, многу, онака по принцип, онака на прв поглед бев како Кристина од Анатомија :pos2: ама сега ги жалам луѓето по малку, по многу малку хихи... Понекогаш ми доаѓаат такви мисли, не дека ќе повредам некого намерно туку тие мисли ми се филтер на негативни чувства... :nesum:

Revenge is a funny thing :)) :toe:

Јас сум злопамтило, не е нешто на по сум горд ама таков сум како шо сум.
За мали работи не е проблем, ама ако е дојдено до некоја работа шо навистина ме навредила, тогаш очекувај и моја одмазда.

Кога некој ќе направи нешто против мене само му кажувам се убаво во лице, правам да се почувствува виновен. Со глупости како ковење планови како да вратам не се замарам.

Сум одмаздољубив и тоа мноооооооооооооооооооооооооогу.:angry1::duel::blabla::vozbud:

se odmazduvam so strog shmek...koj e smeker me razbira so sakam da kazam!...

REVENGE IS SWEET

REVENGE IS SWEET IT TASTES LIKE CHOCOLATE

Искрено јас сум злопамтило :pos2::pos2:
ако некој ми згреши му се одмаздувам цела години и никогаш не заборавам.

Sum... dodeka ne se odmazdam ne mozam da se smiram... Znam deka ne cini... ama taa e

Сакам да бидам ... односно, едно време сакав, но со текот на времето се помирив со фактот дека понекогаш е подобро да се смири топката, да се остави противникот да ја потроши енергијата.
Се додека е моја болката, можам да ја истрпам и да не се обидувам да повредам назад, но кога е болка на моите блиски, одмазда е мал збор за тоа што можам на некој да му го направам.:pipi:

Back
На врв Bottom