Дали сте ѓубриња?

• Креатор на темата Креатор на темата Satyr
  • Време на започнување Време на започнување
Satyr напиша:
Ste sakale li nekogas nekogo da zaebavate ili da go ponizite onaka samo oti ve faka tackata ili oti taka vi teknalo. I ednostavno nemozete da si pomognete, ednostavno "ve tera, ve kopka". Sto moze da se prevzeme vo vrska so toa????

не некогаш туку секогаш!

na momenti znam da bidam epten golemo "gubre" ama ne so site. ima licnisti so premnogu mu znacat i ne bi mozel nikogas kon niv takov da bidam, ama ako nekoj mi e epten antipaticen togas nemam kontrola a znam i da preteram!!
Proud To Be Bully

Ne sum gjubre voopsto ama znam da bidam, iako obicno toa se slucuva so pricina.

iam mnogu drugari so go praat toa ama mene toa ne mi e interesno i ne go praam toa

не знам зошто,но не можам,едноставно не можам да се однесувам така!! порано можеби бев senceless bitch,но тогаш не знаев ни што се вистински чувства,немав почувствувано како е да бидеш другар,како е да сакаш,и да те сакаат...а тоа беше мноооооооооогу одамна(читај пред можеби 6-7години),од тогаш сум сменета за 360%

Vaka sum angelce.. Ali ako mi prekurci nekoj mene.. Ili spomne neso za lugeto sto mi znacat.. NAJGOLEMO GJUBRE NA SVET SUM!

Abe ako nekoj mi stapne na ZULJ ne da znam da bidam gubree OHHHHHHHOHHHO ama sami si se krivi tie sho ke me upoznaat vo toa izdanie

zavisi,so nekoj sto ne zasluzil nisto podobro moze da bidam najgolemo djubre na svet.A iskreno i ne vredi da si dobar so site...nekogas podobro e i kako djubre da si gi postavis rabotite,barem ja taka mislam...

не, не сум ѓубре, едноставно душата не ми дава да сум таква за да го заебавам или малтретирам некого, ама некогаш ако ме изнервират некој и ако претерат со понашањето спрема мене е тогаш знам да бидам :tepac:

Lugje, chekajte, sakate da kazhete so nikoj ne ste se zezale? Kako e toa mozhno, bez zaebancii ke bide tolku dosadno.. chovek ke poludi!
Da, sum zezal, i me zezale, sega.. nekoj gledam go sfakja toa kako ponizhuvanje, naprotiv, bitno e da pomine vreme vo smea.
A inache, najdobar drugar na site mozham da bidam.. ama nejkesh da me zaebesh, *nejkesh*. Stanuvam hitler bez oko da mi trepne.
Se razbira, ako si probal da me izigrash ko mlad majmun.

Се потсмевам и понижувам луѓе и со причина и без. Некад се каам, некад уопште не ми е криво што сум испаднала ѓубре, него баш напротив. Мада, мило ми е што од коментариве на темава приметив дека има многу "светци" кои што или никогаш не повредиле некој,или го прават тоа со "добра" причина(значи пак не се они ѓубрињата,него се жртви).Секоја чест!Уживајте во сопствената совршеност!God bless ignorance!

Искрено знам да бидам "ѓубре".Едноставно многу често се зафркавам со некого меѓутоа скоро секогаш викам да не се лути и дека е само шала.Меѓутоа ако некој стварно ме изнервира тогаш знам да бидам незгоден и да кажам некои не многу убави работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom