Дали сте фотогенични?

така викаат дека сум била. значи ако видите слика од мене не се лажете тоа не сум јас, само убаво сум излегла... :pos2:

Зависи од фотографот, колку е поспонтана сликата толку подобро испаѓам, а ако чекам 20 сек. за да ме слика ќе ми падне фацата и ништо нема да испадне :kesa:

Па така ми викаат..Иако не верувам дека е баш така, али ај нека им биде....:)

Господ ко давал фотогеничност, мене ме прескокнал !:smir: Така да, не сум мн по сликањево пошо катастрофа излегвам бе... ццц :pipi:

па зависи, ако сум расположен не сум фотогеничен а аку сум малце изнервиран сум :):) Чудно ама ете

Za sebe znam deka sum mn fotogenicna, sakam da se slikam i da me slikaat, sakam da poziram (mn me biva), a i dobro ispagam na slucajni sliki. Moze ova zvuci kako narcis ali imam golema samodoverba i mn luge i fotografi mi imaat kazano deka sum fotogenicna i deka aparatot ili kamerata me sakaat :pipi::pipi::pipi:

Za sebe znam deka sum mn fotogenicna, sakam da se slikam i da me slikaat, sakam da poziram (mn me biva), a i dobro ispagam na slucajni sliki. Moze ova zvuci kako narcis ali imam golema samodoverba i mn luge i fotografi mi imaat kazano deka sum fotogenicna i deka aparatot ili kamerata me sakaat :pipi::pipi::pipi:
Е па ајде опни слика што ќе го поткрепе ова што го напиша:smir:

Ич не сум.
Да сакам насила лошо да сум излезен нема толку да сум лош отколку онака на случајни слики.

Не дека сум убав..ама на слики сум стварно ГРД.

Pa ubavo izgledam na slikite, barem taka mi vikat site a i jas si se bendisuvam. Inaku da, sakam da se slikam, ali mrazam mnogu mestenje pred aparat, sakam onoa da mi recat aj slikam i da me slikat, a ne pola saat da se mestam.

Не..ама баш ич..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom