Дали сте филмомани?

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Би сакала да мислам дека сум филмофил, ама вистината е дека не сум. Да! Имам многу филмови, ама ако во предвид се земе процентот на тоа колку од нив имам уствари изгледано... тогаш не би била филмофил! :) хеххе
А капацитетот на денот е огромен, може слободно да се гледаат по 2 филма на ден, и пак нормално да се функционира :)
Како не бе, ама ајде!

Elle напиша:
Би сакала да мислам дека сум филмофил, ама вистината е дека не сум. Да! Имам многу филмови, ама ако во предвид се земе процентот на тоа колку од нив имам уствари изгледано... тогаш не би била филмофил! :)

Еlle не е филмоман:) или не е темава за вицови:)
нема врска.. јас се сметам за филмоман. најчесто најдувам време за филмови, наутро и навечер, посебно за серии (на ДВД-ја), но не гледам многу телевизија, скоро воопшто не гледам па.. време имам секогаш за мекој филм на компјутер. Тоа е најважно зошто не сум обврзан да чекам некое време во денот...

Се случува некој филм да го гледам по 3-4 пати во тек на 1-2 недели:) но ако навистина е добар!!! НАВИСТИНА!!

пример последно таков филм е "V for Vendetta"

Da definitivno,ima filmovi sto mozam da go gledam milion pati

Pa, jas sum filmoman i moze da se sluci nekade da ne izlezam poradi nekoj film, ama dokolku imam obvrski, normalno, obvrskite mi se najvazni od se.:)

Обожавам да гледам филмови, и сум почестен гостин во двдтека:)
Кога одам дечково секогаш знае шо филм да ми даде, кој филм сум го гледала, повеќе од мене памти:)
Не ми се дешава да не одам на некое договорено место заради филм, ама ми се дешава да закаснам некое време:vozbud:

Обожавам да гледам филмови а оние кои ке ми се допаднат ги купувам и ги гледам по многу пати.

Ич ама ич не сакам да гледам играни филмови, во животов имам изгледано многу малку!

Обожавам да гледам филмови.Порано дури и повеќе.На ден по 3-4 ги гледав.Сега немам толку време ама си наоѓам да гледам.Тие што ми се омилени дури ги имам и дома и ги имам гледано по кој знае колку пати и се напамет знам.

da sum . milion pati mi se ima sluceno da ne izlezam zaradi nekoj film , makar i da mi e gledan 100 pati ako mi pravi keif - da ke go gledam !!
obozavam da si sednam , da se raskomotam i maraton dodeka ne padnam od zamor - skoro preku nok mi se slucuva ova -
pozZ

Не можам да се декларирам како филмофил,бидејки само хорор филм може да ме задржи пред тв екран.

Ептен голем , добро у последно време повеќе серии следам ама и тоа се брои :)

да многу глеам филмови морам во текот на денот да изгледам барем 2 филма

Ги гледам по 2 до 3 дневно, ако тоа се сматра за филмоман ОК. Па дај пишете кои ви се омилени, препорачајте ми некој добар не мора да е нов. Иначе многу сум по криминалистички, со ограбување казина, банки и сл. или пак некоја романса. Поздрав.

Ретко гледам филмови но се случува некогаш да гледам цел ден без престан!

Обожавам филмови,но телевизиска понуда понекогаш може и да е разочарувачка и приморан сум да одам до нај блиската видеотека да одберам нешто по мој вкус.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom