Дали сте едноставни?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
А листовите на Ева бе ??? ( ако воопшто има такво нешто) :pos: Расист! :kiss:

И не мешај мода со карактерна особина! :wink1:
не бе, не сум расист, сексист сум:))), иначе не сум во тек со модава, да не излезе сеа некоја рајска линија, со листови:)))

Некогаш едноставна, некогаш комплицирана.. зависи до период :)

Па зависно од ситуацијата. Понекогаш знам да ги прифатам работите онака како што се, без да размислувам многу. Меѓутоа ми се случува и да направам од мравка слон. Некои работи заслужуваат комплицирање...или можеби само така мислам дека заслужуваат да бидат уште посложени од она што се.

Порано мислев дека сум многу едноставна ама со тек на време ми стана јасно дека сум ептен комплицирана и дека не им е лесно на моите со мене дома.

Зависи од работата, ако е нешто битно се залагам да испадне подобро, ама не се бунтувам многу...

зависи од кој агол ме гледаш :) за нешто сум премногу комплициран за нешто премногу едноставен но за повеќето работи сум едноставен :)

Јас сум најкомплицираната едноставност што постои! :helou:
(изјава на годината, а? :baeh:)
Зависи...постојат периоди кога може многу лесно да се задоволам со изборот на луѓе, ситуации и сл, па тогаш сум во моето едноставно издание (едноставна=флексибилна)
Ама! Од друга страна, понекогаш сум најлевото и најпребирливото мрчало на свет...Е ај сеа де!:raz:
Среќа што сум женско и можам да се правдам со ПМС, инаку кај ми беше крајот? :smir:

Се гледам во мојот живот да биде едноставно.
Не филозофирам,скоро се искажувам во една-2 реченици,така и на школо и затоа си имам проблем со предметите на кои треба блабање.
Мрзам комплицирани работи и такви луѓе.

Воопшто не сум комплициран само барам пари за излаз и дом за спиење и јадење друго нишо не ми треба

...

Najlesniot pat za uspeh vo zivotot e rabotite da se prifatat na ednostaven i prost nacin...

А што е со комплицираните работи кои не можат да се поедностават?
Како маж кој ја изневерил сопругата и ја оставил трудна другата девојка, а веќе има дете со сопругата и е заљубен во двете?

Dali gi prifakate rabotite onakvi kako sto se ( i kolku da izgledaat nereshlivi) i gi reshavate na tivok i miren nacin ili i najednostavnata rabota ja komplicirate i od "vlakno pravite runo"? (pr. od edno obicno kupuvanje pravite cirkuz:icon_lol: )

Се прифаќам, ретко со нешто се согласувам и правам нешто во врска со тоа.Работите ги решавам според важноста и големината, имам обичај се да искомплицирам, да.

jas sum tolku komplicirana sto samata ne mozam da se sfatam nekogas tolku si gi kompliciram rabotite ,voopsto ne e lesno ama toa mi e vo prirodata za zal

Tatko mi za mene bi rekol: "Zasto ednostavno koga moze komplicirano?"
I stvarno e taka.. Ama fintata e so i za najseriozna stvar ako se raboti mozam da ostanam mirna..A za nekoja glupost moze da se napizdam - 300. Kompliciram samo toa so sakam da kompliciram :pos2:

Како маж кој ја изневерил сопругата и ја оставил трудна другата девојка, а веќе има дете со сопругата и е заљубен во двете?

Pa Lejdi Satori, zivotot ne e rozovo pole koe treba da se zivee! Ama barem da si go olesnime, a ne da go doiskomplicirame..... Ima pogovorka "Keep it simple and stuped".... A vo konkretniov slucaj, zenata bi trebalo da go ostavi, ako saka da gi nadmine site traumi i drami so nejziniot cinik.

...

Pa Lejdi Satori, zivotot ne e rozovo pole koe treba da se zivee! Ama barem da si go olesnime, a ne da go doiskomplicirame..... Ima pogovorka "Keep it simple and stuped".... A vo konkretniov slucaj, zenata bi trebalo da go ostavi, ako saka da gi nadmine site traumi i drami so nejziniot cinik.

Давав само пример, ништо др.
Али ако збориме за тоа, да и јас сум за да го остави.:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom