Дали сте едноставни?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум комплицирана личност и сите, ама баш сите работи ги комплицирам колку и да се едноставни...Се нервирам за секоја ситница, многу се мислам што како ќе биде...Со еден збор многу сум комплицирана! :):):)

Ne sum voopsto ednostavna.. Tatko mi za mene sekad vika: Zasto ednostavno koga moze komplicirano..?
I vo pravo e coekot.. Takfa sum.. Za sto i da e vo zivotov.. Sekad pokompliciraniot nacin go odbiram.. Ako ne drugo.. Barem interesno mi e ;D :D:D:D

Lady напиша:
Najlesniot pat za uspeh vo zivotot e rabotite da se prifatat na ednostaven i prost nacin...

Dali gi prifakate rabotite onakvi kako sto se ( i kolku da izgledaat nereshlivi) i gi reshavate na tivok i miren nacin ili i najednostavnata rabota ja komplicirate i od "vlakno pravite runo"? (pr. od edno obicno kupuvanje pravite cirkuz:icon_lol: )

...zavisi od situacijata i rabotite sto treba da se reshat...nekoi raboti baraat analiza ne se taka navidum naivni kako sto izgledaat na prv pogled a pak nekoi se reshavaat ednostavno...za razlichni problemi-razlichen pristap kon reshavanje na istite zavisno od situacijata...

Гледано во глобала да, сум едноставна, али знам и да закомплицирам понекогаш!

понекогаш сум многу едноставен, ама понекогаш од ситница можам да ја направам големата

Keep it simple PLZ.
Се обидувам со прости решенија, доколку не оди а мора да се сработи одам до максимално комплицирање доколку е потребно.

Вчера на работа имаф „нерешлив” проблем, на крај видоф дека била една ептем проста ситница, само да ми текнеше на тоа првин. Не очекував некој во официјален документ да напише 31 Јуни!!!

Се доживувам како едноставен човек пошто сакам едноставни, прецизни и јасни работи и ситуации. Е сега пошто во животот не може да е се` едноставно се трудам и најкомплицираната работа да пробам да ја сведам на што е можно поедноставни елементи и оттука да се извади суштината. Ако имаш чиста слика за нештото решение секако ќе се најде.
За таа цел си имам две фини прашања: Што конкретно тоа ти значи? Што треба јас да направам?

јас воопшто не сум едноставна...стално нешто ќе си најдам(колку и да изгледа едноставно) за да си го искомплицирам...:mist:...искоментирам...изанализирам.....:toe:....го тупам максимално...заморна работа ама :toe:...

животот е бе едноставен... ама чоекот е тука да го искомплицира... а ако не го искомплицираше, немаше да имаме денес комјутери, ни да се замараме со триста глупости, туку ќе шетавме покриени со листови од адам на срамните делови:)))

... туку ќе шетавме покриени со листови од адам на срамните делови:)))

А листовите на Ева бе ??? ( ако воопшто има такво нешто) :pos: Расист! :kiss:

И не мешај мода со карактерна особина! :wink1:

Се што е створено е створено со причина, не се мачам да го изменам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom