Дали сме зависници од компјутерите и интернетот?

Јас ? Зависник ? Интернет ? Компјутер ? Дефинитивно да. Остајте ме без компјутер и интернет 2 дена и ќе се самоубијам.

Не знам за вас ама јас сум зависен ..... секој ден минимум по 10-12 сати сум пред компјутер ( 8 сати на работа , другото дома )

oooOOooo јас сум само за во клиника за лечење на зависности.... аееее ова интернетов жива зараза е. По цел ден сум на интернет, киснам на МСН и јес, ептен сум кризирала кога немало интернет.

oooOOooo јас сум само за во клиника за лечење на зависности.... аееее ова интернетов жива зараза е. По цел ден сум на интернет, киснам на МСН и јес, ептен сум кризирала кога немало интернет.

Ко ќе имаш криза ќе се "пукниш" на dial up и ќе ти поминет фрките :)

Па интернетот е уствари причина шо и сум зависен од компјутерот....доколку немам интернет немам комуникација со кругот на пријатели и со девојката,а игри веќе не играм одамна,музика почнав да слушам на двдто така да би немало шо да правам...а не мислам да цртам на paint или да пишувам во wordot:)...

абе ќе оќорам од седење цел ден пред компјутер.... еее овој интернет шо ти прави...понекогаш и главоболки имам.... ццц ам ај ко неможам да се одделам од кајгана и мсн :toe:

Леле колку само сум.Видот си го расипав од дремење пред компјутер,али компјутерот без интернет ништо не ми значи..

Zavisnik goleem samo vika po mene majka mi:D, a inaku znam od forum luge sho se zanimavaat so vakva profesija.

Порано не се замарав ама сега зависна сум.Сабајле кога ќе станам прво проверувам мејлови.

дали сум зависник.. веројатно се оцекува одговор од да или не но мојов не спага во ниту една категорија.
Јас сум зависник понекогаш
или обрано некогаш не сум.
Се ми се периоди, има денови кога не мозам да се одлепам од компјутер има некои кога не ни сакам да се логирам на мсн бидејки ме замара... периоди кога единствено несто за што го користам компјутерот е фотошоп и серии периоди кога не можам да станам од него и цедам интернет ко луда

Порано пред да имам интернет дома (пред едно 5 години) бец зависен од компјуерот (играв игри, гледав филмови и др глупости) сега кога имам интернет ептен сум зависен од него, до скоро го осетив тоа, 4 дена воопште бев без компјутер и без интернет, ми идеше да полудеам.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom