Дали сме зависници од компјутерите и интернетот?

Ко го имав компјутеров без интернет само играв и бев зависен од тоа, а од ко стадов интернет малце ги подзаборавив игрите ама кога сум дома само сум на интернет, а особено сега за летниов распуст...

на интернет сум зависник како дрогираш што е зависник од дрога

Презависен, пред компјутер јадам, спијам..... мислам дека е добро да се отвори една болница за такви како нас зависници

CyberBop напиша:
Презависен, пред компјутер јадам, спијам..... мислам дека е добро да се отвори една болница за такви како нас зависници
И таму да има бесплатен интернет :pos:

Јас си признавам оти сум голем зависник.... :toe:

Не сум зависник, Web-от ми е професијата така да, со задоволство правам нешто друго у слободно време. :icon_bigg

JAS NESUM INTERNET ZAVISNIK!!!!!!!!!!!!!!!mozam dva dena po red da ne bidam na net,i nisto ne mi e.....

Зависна сум од компијутер премногу, а уште појке од интернет.

Zavisnichka sum od internet i toa golema! Koa bev na odmor me fati kriza. Sakam da surfam po-pomalku-ama posilno e od mene! Sekoj den sum NAJMALKU tri-cetri saati na internet bezpotrebno! Rofl,help:)

голем зависник сум од компјутеров и нетов дури и на одмор коа одам морам дневно да седнам у некое нет кафе барем 2 саати

И таму да има бесплатен интернет :pos:

ејј па забавно би било така..хахахах:pos2:
btw ке кажам декаааа прееемн сумм зависна од нет...вчера немав неколку саати и одма ојдов го платив и ми рекоја до вечер ке дојди иииии не ми се чекаше 2 3 саати и одма во нет кафе се нацртав ко некоја маната...коа ке излезам во град едвај чекам да се вратам и исто како Fatty и bogo прам,уште нерасонета го пуштам ком итн итн..нема лек:)

epa sum zavisen i toa mnogu

Зависнице сме и од интернет и од компјутери. Јас лично сум бил во ситуација да бидам подолг период и без двете, првата недела е најтешко:se_ molam-ама после тоа се смирив и се сетив на сите работи што ги правев како помал кога игравме низ маало по цел ден.Тогаш комјутер дома немав.

Бев невероварен зависник од компјутери и нет а особено од форуми!
ама беа тоа времиња... сега веќе заборавам да го проверам дури серверот од шо не ми се седи покрај компјутеров :star:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom