Дали сме зависници од компјутерите и интернетот?

Definitivno najvekje vreme pominuvam na internet ama ne sum zavisna :nesum:. Da nemav internet nemase ni da sedam na kompjuter zatoa sto retko koga nesto pravam na kompjuter, a da nema vrska toa so internet :toe:

seuste sum slab zavisnik od internet ama preminuvam vo psiho, pa taka da ako ima lek help oti moite doma veke raci krevaat

Ko so mi go staija sea pred nekoj den internetov u soba t.e. mrezno sum ne e bitno so koj :) ...... mn sedam pred PC-to t.e. na net ali sepak ne sum seauste nekoj si zavisnik da nemozam bez net :)

Abe ne moze da se svati deka sme zavisni ako pomislime deka kompjuterot i internetot e novata tehnologija na komunikacija megu lugeto

Jas sum, pa za drugite ne znam. Ako nema internet neznam sto ke pravam koga mi e dosadno.

Не сум, ќе го фрлам сеа компјутерот, многу ми одзема време.

Да, многу, премногу!!! Од 24 часа 8 спијам, 14 часа сум на интернет!

Ufff,tesko prasanje :)
Mislam deka ne sum mnogu golem zavisnik i deka bi mozela i bez net,samo bi mi bilo mnoguuuuu tesko dodeka da se naviknam.

Да имаш компјутер без интернет ти е исто како да имаш телевизор без кабловска или надворешна антена, да го користиш само да гледаш ДВД на него...

Зависник, не знам шо би правел без PC..одма на лексилиуми :)

Мислам дека не сум :) Сум бил дома и без интернет и без компјутер и сум издржал.Можда првите неколку денови ми било апла досадно али се привикнува човек.поздрав.

станвам од сабајле и седвам пред компјутер, јадам пред компјутер, се враќам од на школо седвам пред компјутер, се враќам од диско седвам пред компјутер............. не сум бе, не сум зависна, само не можам да дишам без компјутер, а особено без интернет... ништо, морам малку по малку да се одвикнам (хахаххаа да да сигурно) :)

Станувам од компјутер,да легнам да отспијам неколку часа,се будам во 6 да проверам да не имам некоја ПП или мејл,станувам од компјутер идам во школо,не го издржувам последниот час,а нјчесто и последните 2,идам дома да видам да не се десило нешто по нетов,јадење ми носат на биро,за да не испуштам нешто од дешавките по нет...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom