Definitivno najvekje vreme pominuvam na internet ama ne sum zavisna :nesum:. Da nemav internet nemase ni da sedam na kompjuter zatoa sto retko koga nesto pravam na kompjuter, a da nema vrska toa so internet
Ko so mi go staija sea pred nekoj den internetov u soba t.e. mrezno sum ne e bitno so koj ...... mn sedam pred PC-to t.e. na net ali sepak ne sum seauste nekoj si zavisnik da nemozam bez net
Мислам дека не сум Сум бил дома и без интернет и без компјутер и сум издржал.Можда првите неколку денови ми било апла досадно али се привикнува човек.поздрав.
станвам од сабајле и седвам пред компјутер, јадам пред компјутер, се враќам од на школо седвам пред компјутер, се враќам од диско седвам пред компјутер............. не сум бе, не сум зависна, само не можам да дишам без компјутер, а особено без интернет... ништо, морам малку по малку да се одвикнам (хахаххаа да да сигурно)
Станувам од компјутер,да легнам да отспијам неколку часа,се будам во 6 да проверам да не имам некоја ПП или мејл,станувам од компјутер идам во школо,не го издржувам последниот час,а нјчесто и последните 2,идам дома да видам да не се десило нешто по нетов,јадење ми носат на биро,за да не испуштам нешто од дешавките по нет...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.