Дали сме зависници од компјутерите и интернетот?

Добровечер на сите, јас сум Марко и јас сум зависен од интернет.

Не сум, ретко седам “за забава“, повеќе по потреба.. се котролирам, и имам став, 3 дена не седнувам и не седнувам :smir: На кој му требам имам Мобилен, ако ми треба некој се уклучувам, ако не е уклучен на нет, има и тој мобилен ЧД
Не си? :)
2и43 петок навечер ти си онлајн...
добредојде :)

Не си? :)
2и43 петок навечер ти си онлајн...
добредојде :)
хахахха he still lives in denial

Да:(
сум:(
Ама со оглед на тоа што немаминтернет моментално во Скопје,се воздржувам 5 дена:(:(
жално.одвај чекам интернет да наместиме:(

Да....станување од спиење веднаш уклучување на компјутер ор лап топ...и тука одма проверуваш што имаш...и мора тоа прво нешто да го направиш инаку цел ден ќе мислиш на истото :tapp: тапа работа...ќе се оглупавеме на некој начин

Да да.. Еве прво станување и компјутер право. :wink:

Фала богу. Станав пред минути и одма на компјутер си ја седнав:pipi:

Значи веќе 5-6 години поминувам доста време на нет ти онака пред компјутер но не сум зависна односно ми се случува некогаш и по 3-4 недели да издржам без интернет кога сум на факс и не сум во мојот град ама никогаш не сум почуствувала криза, едноставно не ми недостасува ...

не па не сум многу зависен шо...станувам од кревет и уште неизмиен одвај гледам на ком седнувам да видам шо како па после останати активности...

Да, и од компјутерот и од интернетот сум зависен. Друга занимација тешко да си најдам :pos:
Поголем дел од денот сум пред компјутер. Или на нет, или на мсн, или игрици.

Дефинитивно станав зависна.. Поголем дел од денот сум на компјутер.. и дома и во школо..:toe:

Па штом стигнав до форум на интернет и да одговарам на темава сигурно сум зависен:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom