Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако мислат дека сме... а за тоа го тупат на форуми како нас... чорба.A што ако тие другите си мислат дека ние сме поразвиени од нив,,,??????
nema sansi da sme samiПа оваа тема ја отворив бидејќи ме интересира што вие мислите...дали сме сами во вселената...Јас мислам дека не сме..дека некаде во другите галаксии постој исто така друг свет каде што се одвива друг живот а и мислам дека таму би биле или понапредни или сеушта се води живот во крамено време. Како и да е тој свет можи да е мн мн мн одалечен од нашата галаксија. Лично како вселената ја замислувам како на пример 20 или повеќе Тихи океани и дека нашата галаксија е само една малечка рибка во тој океан ааа нашата земја е едно зрнце песок во тој океан. Ова е затоа што така јас на пример ја замислувам. Што мислите дали постои друг живот во вселената?
--> п.с. Не тресете глупости!
тешко дека тоа ке се деси а и да се деси нема ништо да се докаже како и со британските досие x само ке бидат уште една интересна сторија. никогаш нема да се признае јавно за постоењето нло и контактите со вонземјаниУФО-лозите бараат Обама да го отвори „досието икс“