Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ПСССС.... А зошто да сме единствени? Привилегии ли имаме?[zEUs];1702274 напиша:Сами сме не постојат други светови со живот на нив, ние све единствени и треба да се соочиме со тој факт.
[zEUs];1702274 напиша:Сами сме не постојат други светови со живот на нив, ние све единствени и треба да се соочиме со тој факт.
DECKI ne znam dali slusavte ama kazuvaa deka eve na Mars bil otkrien sneg,deka covekot moze da ide tamu i deka navodno moze da opstane ...
vie sto mislite dali ima zivot na drugive planeti?
ima drugi sustestva na ovoj svet osven nas?
pisete vasi mislenja...
DECKI ne znam dali slusavte ama kazuvaa deka eve na Mars bil otkrien sneg,deka covekot moze da ide tamu i deka navodno moze da opstane ...
vie sto mislite dali ima zivot na drugive planeti?
ima drugi sustestva na ovoj svet osven nas?
pisete vasi mislenja...
Мислат на некој друг вторник...Е не знам дали сте слушнале али се збора дека на 14 октомври(денес) во Алабама ке се појавело НЛО еве линк http://www.realufos.net/2008/09/october-14-2008-ufo-message-update.html:helou:
Другар .. не верувај се шо пишуваат по нашиве сајтови .. и на 10 септември требаше да биде крај на светот .. па живи смеИх, снег, тоа не е ништо. Пред некој ден прочитав на некој наш сајт дека откриле движење на Марс. Нешто што изгледало како камен се движело, оставало траги зад себе и овој роверот го регистрирал. Ќе речеш ветер, ама ништо друго не се движело само овој еден "камен". Научниците се (како и обично) збунети.
А Power-mkd, ај ти кажи си убаво се што знаеш за ова (и од кои "веродостојни" извори си дознал). Ако не на форумов, на блог (гледам си отворил).