Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи до тоа кога ке си легнам треба да си легнам во 8 за да не се успијам :)

обично не , ама денес за малце ќе се успиев и ќе го промашев испитот :vozbud:

Секое сабајле се успивам...:toe:
После морам да трчам накај школо за да не каснам на прв час...Затоа сакам втора смена. Не каснам тогаш... :):):)

Mene definitivno mi treba nekoe takvo apce... Redovno se uspivam, cvrsto spijam so i mobilniot do mene na max i na vibracii da e, retko koga go sekjavam... Na skolo retkost e ja da vlezam pred profesor na prv cas... ama so da pravam, toa e...

Mi se ima nekolku pati deseno, nasabajle koga mi zvoni satot edno 5 pati go prepravam da mi zvoni na sekoj 5min:pos2:

Обично да,но еве во последно со обврските не се успивам..

Не се успивам,ама ми се има случено да станам да се средам и да заспијам на стол :) и тоа со се ташна на рамо :)

Инаку обврските не ми дозволуват да се успивам,едно титкање на будилникот морам да станам не смеам да си дозволам да го стиснам за после 5 мин. :)

Да , од 5 дена 3/4 ке се успиим.
А наставниците не ме запишуват веке оти знаат:pipi:.

Секој еб*н ден се успивам,и имам сериозни проблеми со био ритамот.Треба да земам некој лекарства дека вака не иде...:kesa:

Ако претходната ден работам нешто тешка физичка работа, насабајле сум свеж и не се успивам. Ако дремам многу пред компјутер или ако претерам со алкохолот, другата ден не палам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom