Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Станувам секад алармот рика џо сирена.Иначе чим е топло времето неам проблем да станам,али чим е ладно онака во кревет топличко не ми се станува :pipi:

Па многу ретко се случува да се успијам, пошо алармов го местам 20 минути порано и го имам наместено да ми звони на секои 3 минути - 10 пати. А и го оставам секоја вечер на другиов дел од собава, за да морам да станвам :wink:

Па се успивам највеќе 5-10 миути...али максимум е толку...освен ако нема кој да ме буди па да си останам и саат време плус

Па многу ретко се случува да се успијам, пошо алармов го местам 20 минути порано и го имам наместено да ми звони на секои 3 минути - 10 пати. А и го оставам секоја вечер на другиов дел од собава, за да морам да станвам :wink:
И јас нешто слично во твој стил, ќе го навијам 40-50 минути порано, па после 10 минути пак ќе звони така и се така додека не ми дојде време за станување То Ест ретко се успивам..

3 дена во школо а 2 дена по ред се успивам

Vo kolku i da legnam sabajle na noga sum.
Taka mi e sekoj den dooo petok.
Zatoa sabota sve se nadoknaduva :D.

денес се успав и не отидов на школо.
го испуштив комбето:toe:
:):)

Чудно е колку не се успивам,и колку функционирам прецизно (Швајцарски часовник може да ми позавиди).Ако алармот ми е навиен во 7 јас сум буден во 5 минути до 7.Затоа и никогаш не каснам,па можеби и затоа не ги разбирам луѓето кои го прават тоа.

Често се успивам,а понекогаш ко ке се разбудам одма ке станам и ми се врти во главата после:uvo:

Не ми се пише добро(уште 2 неоправдани и поведение ми намалуват) многу често во последно време се успивам за на школо кога сум прва смена, откако ќе ми ѕвони мобилниот стекнав една лоша навика и одма секундарно го исклучувам и си продолжувам со спиење со план да поспијам уште ''10тина минути'' и отиде цел ден:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom