Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Секој ден се успивам кога имам обврски и секаде каснам, така што буквално да немало предавање кое почнало пред 11 , а да не се извинувам и да не ,,закачувам,, минуси. Кога ми се спие мислам дека нема жива сила да ме разбуди, а потоа го развлекувам спремањето, паничам...
Ама важно е што не си создавам проблеми заради оваа моја маана и што скоро секогаш пред некој важен ден ( кога не смеам да закаснам) спијам како на игли.

Секој ден за у школо се успивам и секое сабајле ме буди звончето со звони другар ми за у школо што ме вика

Многу ретко се случува да се успијам, зошто најчесто за на школо ме буди мајка ми, а толку е досадна на секои 2 минути ми влагува во соба и сакаш нејќеш мора да станеш:)

СЕКОГАШ! едино ако знам дека имам нешто важна работа па сама се будам:smir:

Кога знам дека морам да станам, нема шанса да се успијам,а ако е нешто пак важно станувам дури еден час порано :uvo:

Па скоро стално има некој паметен шо ќе се најде, и ќе ме разбуди пред алармот, како сабајле :nerv:
Ениуеј, ретко, ама еееептен ретко се случува да се успијам.. ако заборавам да го наместам алармот на телефонот.. инаку стално станувам на време..

lele nemozam da se svestam nautro posebno vaka koga vremeto e ladno- ne mi se stanuva. alarmot mi zvoni cel saat i uste sum vo krevet.

успивање?????пфффф нема шанси, многуууу ретко,речиси никогаш!!!кога треба да станам станувам,а некогаш станувам и лежам,пошо сите други спијат.

Se uspivam, odvaj stanuvam, nekogas znam da ne go slusnam ni alarmot pa ni moite sto urlaat po mene i me vikaat da stanam.. treba nekoj epten dobro da me rastrese za da se razbudam i osvestam :uvo: :pipi:

Никогаш.. Секогаш алармот ме разбудува..

ДА! Редовно се успивам за на школо мора и сестра ми да има работа да кажува на татко ми во колку сум тргнал за на школо :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom