Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Спанко сум, сакам да спијам, во мир и тиштина, и се случува често да се успијам наутро, до таму идам,што и очи неможам да отворам од спиење , и само се вртам на лево/десно, и си продолжувам

Обавезно се успивам, затоа на мобилниот навивам 4-5 аларми, на петиот нормално дека фаќа нервоза и морам да станам, инаку ако станувам за нешто што на мене ми е интересно се будам и пред да ми заѕвони алармот.

Ретко ми се случува да се успијам ама џабе ми е што станувам на време кога секаде каснам

Секогаш си останувам уште 5 минути да поспијам, ама тие минути некако повеќе се фаќаат и... Да, се успивам често.:)

se uspivam osobeno za na skolo:D

Никако!!! кај спијам по 4 саати па уште и да се уцпивам. Во живот се немам успиено. Малце е чудно ама така е. Сите ми викаат ти си будала!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tapp:
:vozbud:bratu cetiri casovno "spienje" vo mojov recnik go vikam dremka....a vo spienje mi e samo pocetna prva faza....(od vkupno 3)....aj pozdrav

Редовно се успивам па затоа не спијам вечерва...да не се успијам за на испит сабајлево :nesum:

Mnoooogu retko mi se slucuva da se uspijam, duri vo posledno vreme sekoj den tocno se budam vo 7:00 spremen za na skolo :pos2:...navika so da prais

Е ова ми е болното прашање..:pos2:.Кога морам да станам,,станувам зошто знам дека морам,,но во сите други случаи си спијам дома,,и ако нешто не е морално,,го презакажувам за попладне,,зошто времето за спиење ми е скапоцено време,,а посебно сега летно време кога немам обврски:smir: Инаку секогаш ме буди телефонот така да ретко се успивам=)

Se uspivam do kolku ne me razbudi budilnikot inaku na noze :salut: i sibam na skolo.Mi se slucilo i da zvoni budilnikot a da ne stanam retko e toa koga ke si legnam u 4 a treba da stanam u 7-8h

Многу ретко.Само неколку пати досега.
Еден совет за спанковците.Ставете го мобилниот ако на него имате наместено аларм, негде подалеку од вас.И ќе морате да станете да го исклучите.А откако ќе станиш, што бараш пак в кревет:)

Јас кога се успивам не се успивам big time..Онака малце 10 мин 15 најмногу...и трчам накај школо (незнам што ми е тогаш, потсвесно го правам тоа, не дека сакам да одам во школо) и стигам на време...фак...

Леле не како швајцарски часовник сум!1 минута пред да ми ѕвони телефонот се будам!:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom