Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Последнава недела,уште од 6 саат сум буден,не можам да спијам...
Цело време збунувачки сонови,а кога ќе се разбудам соочен сум со реалноста :(

Не се успивам ..
Чудна работа , кога и да наместам аларм се будам 5-10 минути пред да ѕвони ...Секогаш вака , ко робот некој сум..

Ја едно време , 5 дена поред се успивав, а потоа се оправив како и сега....

Ееее успивањето ми е слаба точка...многу често се успивам бидејќи тие "уште 5 минути" се претворат во 1 час или повеќе, и затоа за такси трошам најмногу пари :toe:

Ако сум седела до касно,можи да се успијам.Ама не ми се случва често.Еднаш месечно или еднаш на два месеци.

Кај можам да набавам вакви апчиња?

se uspivam daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i toa kako i za toa se sto pravam pravam napladne :))))

Најчесто да, се успивам.. уф колку лоша работа, посебно кога нешто битно испуштам :jaj:

Се успивам,порано не толку ама сега се повеќе и повеќе...
Ко што рече AnaMercury кога ќе си речам ај уше 2 минути,се будам за саат време:smir:

На секој 3-4 дена по еднаш се успивам...Тоа станување одсабајле у ниедно време толку ми иде на нерви...Порано идев у WC и ја ставав главата на машината за алишта,дур да се расонам.:costumed2

Дали се успивам? Добивам некое чуство дека секогаш треба да станам кога најповеќе ми се спие :(

Се будам на време ама после ме мрзи да станам така што исто ми се фаќа дали сум се успела или не...на крај секако доцнам.

Порано се случуваше да станам пола саат покасно од потребното и тогаш горев од нервоза, ама фала Богу многу од дамна не сум се успал.

Многу ретко, 3-4 пати ми се има случено, на пример ме буди алармот го исклучувам и си викам ај уште 5 минути кога гледам цел саат има поминато :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom