Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Retko mi se ima slucuvano da se uspijam.
Pocesto namerno se uspivam.Posebno koga sme prva smena na skolo a prv cas imame nekoj dosaden cas ili pak isprasuvat...
A cudna rabota kolku poveke spies tolku poveke ti se spie.Zatoa i koga ke si legnam vo pristojno vreme ne mozam da stanam od krevet.
A posebno ako vrne dozd e togas ama bas nikoj ne me skoriva.

често се успивам. ми звони телефонот, ја стискам ОК и продолжуам. најтрагично е тоа што кога ќе се разбудам, не се сеќавам кога ми звонел телефонот. :):)

Retko mi se slucuva toa...iako nekogas mnogu sakam da se uspijam i da ne go posetam ona skolono,ke moraat moite da me pravdaat ne sum sakala jas:)

ehe ubavo bi bilo vakvi apcinja da imam :) non-stop na sabajle mi se spie, koga bev vo sredno posebno vo 4ta godina mnogu cesto ne odev na prviot cas, ednostavno ne mozev da se osvestam, a sega na fakultet moram da stanam koga ke mi zvoni mobilniot inaku minus, a se slucuva ponekogas da ne otidnam na nekoe predavanje ako mnogu mi se spie :) a togas koga ke otidnam odam so mamurliva faca :)

Многу често ...многу цврсто спијам како шо би рекла мајка ми трета светска војна да почне нема да чујам :)

Многу ретко се успивам.Ако знам дека морам да станам уште од првото ѕвонење на алармот одма станувам ( многу лесно се будам ), а ако не треба за негде да се брзам тогаш си се излежавам и си се расонувам добри пола саат

во последно време на сабајле многу ми се спие па си викам усте 5 миинути па ке станам, а најчесто станувам после 1 саат

Секогаш ме критикувале за тоа!Не се сеќавам кога некогаш сум станала на време!За мене секој ден почнувал од втор евентуално трет час,истото се случуваше и на факс,а за на работа апчињата ќе си ги зеам!:helou:

Не, не се успивам. Многу касно легнувам и незнам зошто секогаш можам на време да станам без никаков проблем ... А кога ќе си легнам порано, како 1 година да не сум спиела, значи баш обратен ефект и во школо сум цела заспиена ... Не каснам за во школо и такви ствари. Додуша еднаш ми се има случено да се успијам, ама не стигнав во школо на 2ри или 3ти туку воопшто не ни отидов во 3 саат станав, а ни сама незнам сеуште зошто бидна така, може од премореност. :uvo:

Јас уствари го имам проблемот од кога ќе станам, спора сум ко желкааа во спремање ... :toe:

uvek se uspivam..Povekje pati namerno,a i nekogas nenamerno ,ali se uspivam..Nikad ne stanuvam na vreme:p Mnogu losha "navika" ako moze da se kaze..500 neopravdani iam zatoa sto kasnam od sabajle :)

Не се успивам, се заборавам од спиење. Доколку нема нешто јако што би можело да ме разбуди на пример татко ми да почне да пцуе и да лупа нема теоретски шанси да станам ко што треба, ни телефон ни будилица ни бутур не ме буди мене. Едина работа од пиштењето на татко ми може да ме разбуди и убав глас што ќе ми каже „Ти сварив кафе„ е тоа ме буди од секој можен сон

NEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..HAHAHA sekoe sabajle se uspivam.ni voda ni niso ne me budi

Nikoas ne se uspivam! Koga znam deka treba da stanam, stanuvam tocno i za toa ne mi e potreben ni budilnik! Ama ko ke mi se sluci, da si legnam umorena i da si kazam sebesi deka utre moze da si pospijam kolku sto sakam, e togas tesko nekoj da me razbudi! Istoto mi se slucuva i ko treba da stanam za na skolo!Ako sakam da se uspijam, togas se uspivam epten. Ako ne, togas si stanuvam normalno sama, bez razlika dali imam spieno 2, 5 ili 12 casa!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom