Дали се однесувате исто со сите партнери?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Многу нормално дека не можам со сите подеднакво да се однесувам, ама уште понормално е тоа дека карактерот ми е тој, и не можам да го менувам за секој партнер, нали овај. :wink:

Јас сум таа истата, ама секако дека не можам со секого да бидам иста, затоа што и луѓето околу мене се различни, па секој од нив бара различна доза на внимание, различни муабети, различна доза на нежност и покажување на емоции, секој сака различни нешта... Тоа е како со пријателите; се адаптирам на секој од нив според неговиот карактер и однесување, притоа трудејќи се да ги истакнам цртите од мојот карактер што се најслични со неговите, да ги покажам оние помалку сличните, и делумно да ги скријам оние целосно различните.:) Ова не значи дека ќе глумам лудило, нешто што не сум, дека ќе се преправам и дека ќе му правам лице... Само на секого различен аспект од себе си му “сервирам“, а само на многу мал број луѓе им се “сервирам“ целата, од сите аспекти.:) Ја немаат сите таа чест. :pos:

Сепак во суштината сум таа, истата, не сакам да глумам некој кој не сум.:)

кој партнер како ке се постави на тоа и се сведува понатамошното однесување во врска.Не постои теоретска шанса да со сите партнери се однесуваш исто затоа што секој човек е сам за себе карактер и со секој различно се однесуваш и секој сака различни работи.Едноставно нај лошо е кога имаш рутина за било која работа.е сеа вака ке се понашам демек така е нај добро..нема такво нешто

Аууу.. ова тука бара искреност.. ќе ја добиете =).. па.. сум имал дефинитивно досега доволно врски, one-night-stands, и секакви други шитз кои идат сами по себе.. а скоро со сите.. поточно.. дефинитивно со сите девојки сум се понашал различно.. па да Ви кажам зошто така.. во секој момент има по неколку девојки со кои со кеф би направил нешто, па макар и за една вечер.. и кога ќе успеам кај таквите.. се понашам супер со неа.. не се обидувам да ја контролирам, не и преправам ништо, се е по нејзино.. .. а за другите мислам дека се Ви е јасно да не навлегувам, да не ме сфатат некои погрешно..

Кој, што и колку заслужил....
...толку ке добие од мене...или сум фина или губре....:toe:

различна персона
разлиен карактер
различно однесување
различно размислување...
и не е возможно да со сите се однесуваш на ист начин...
односно не сакам а и не можам да го правам тоа...сите наредни особи да бидам ист и да ги гледам на ист начин..
голем + е начинот на приспосбување и адаптирање со особата
голем - фактот што ке треба барем некоја мала ситница од тебе да ја промениш на добро или лошо
и со ..добрите и со лошите особи околу мене се однесувам на најдобар и најпријатен можен начин трудејки се сите да ги направам хапи насмеани и тако даље

Isto so site partneri?
Ami kako da ne?
Se e akcija i reakcija.
Lugjeto se kako hemiski elementi: vo razliccna kombinacija razliccno se odnesuvaat.

H + 2O = H2O H + Cl = HCl
Jas sum H (ha-ha-ha:pos2: )

колку пари толку музика, не може исто да третирам партнерка која пристанува по анален секс да и завршам в уста и да голтне со некоја шмизла на која и се гади и да го погледне

Јас сум си јас, само некои работи не/треба да се спомнат, кажат, раскажат и слично пред одредената личност.

Ист, не е важно со која сум и колку многу ме привлекува, јас сум јас, не глумам, не се трудам да бидам некој што не сум, несакам да лажам, јас сум едноставно јас со сите девојки исекогаш има некоја која ме обожаваи секогаш има некоја која неможе да ме смисли.

Иако сум со сите ЈАС - ЈАС. Тоа што сум. Сепак дефинитивно неможеш да си со сите ист. Секогаш треба да се прилагодиш и на другиот. И кога станува збор за пријателство, а камоли за љубов. Со сите сум таа што сум само презентирано е поинаку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom