Дали се нервирате кога гледате фудбал?

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување

Дали се нервирате кога вашиот фаворит губи?

• Да

Гласови: 180 88,7%
  • Не

Гласови: 13 6,4%
  • Како да не...Ми е гајле!

Гласови: 10 4,9%

• Вкупно гласачи
    203
Статус
Затворена за нови мислења.
дури и премногу...паѓаат пцуења еденх тон па ако гледаме два спротивни табора....тоа мора да се доживее :pos:

Се нервирам кога гледам светско првенство и само ако Италија губи ( дека само тогаш гледам фудбал де ) :pos:

Море како се нервира,пцујам,викам.Кога ми губи тимот за кој навивам боље не ми прави муабет:nerv:

Знаете ли кој не се нервира кога гледа фудбал. Само неутралните што се кои не навиваат воопшто туку само сакаат фудбал. Ама пак и тие се нервираат кога нема добар фудбал.

Понекад и претерувам со вадење на нервоза... Сведоци ми се ѕидовите и вратите :D

Mногу се нервирам кога имам ставено во кладилница и ме ду.и некоја утакмица а вака кога гледам многу многу не.Се нервирам многу и кога играм фудбал на Sony.

ne timot za kogo navivam momentalno e najstrasniot na svetot - pa igrata im e "sampionska" - moze onaka nekoja sitnica od poedinec da me zasekira - pretezno me nervraat sudiite so svirnat penal na "rivalite"...
najiznerviran sum bil : finale barca - Arsenal ... pak finale francija so italija !

во последно време немам зошто да се нервирам... арсенал оваа година се супер.... али кога се нервирам.. тоа значи... никој околу мене... да не ме слушаат што зборувам (можам да кажам свашта што не ги мислам за тие што се во близина) ... да нема никакви чаши, шишиња...луѓе што гласно зборуваат и малечки деца околу мене... накратко речено.... премногу се нервирам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom