Дали почитувате туѓи мислења?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Lady напиша:
Nedostojnosta za pocit ja iskazuvam so repliciranje. Cute:smir:

Ако реплицирам на ова ќе ми бидеш недостојна за почит?Не треба никаде да ги читам твоите постови?:smir:

leandra напиша:
Ако реплицирам на ова ќе ми бидеш недостојна за почит?Не треба никаде да ги читам твоите постови?:smir:

Moze da ti bide nedostoen za pocit nekoj moj stav, no ne site:smir:

Нормално дека почитувам! Секој си има право на свое мислење. Дури и да не се сложувам со мислењето, сепак го почитувам.

Sekoj ima pravo na sopstveno mislenje i na nekoj nacin site se vo pravo.Samo mi preci brisenje na tugo mislenje, ili baniranje.Stvarno ne e vo red

Jas pocituvam ,no donekade.

dokolku mislam nesto, ko kazuvam , pa makar i na nekoi da im izgleda glupo(ili navredlivo). znaci, nikoas ne stavam"lizacki" postovi.

no nea nekoi ima smeta toa, i pocnuva konflikt, pa aj posle presmetki vo stilot :"sea ke vidis so crveni".

ne praktikuvam da vregjam so postovi, bidejki gi pocituvam site gledista. neli, vo razlikata e ubavinata. ali nekogas se iritiram od postovi so se mn mn idiotski i od rakav streseni i bez razmisluvanje. i so ne odgovaraat na temata ili se krajno nazadni i debilni. i niv naravno n e gi pocituvam. no ne moze da se vidi clenot po nsamo edno mislenje, zatoa praktikuvam otvorena i opustena diskusija, a ane da se zamaram so koj so mislel za mene, kolku mi dal crveni zeleni, koj me izvregjal itn.
se e odraz na intelektot, obrazovanieto i kulturata.
:helou:

p.s. postov bese maklu dolgicok, ama mora negde da se iskazam vaka

Gi pocituvam site do eden so ista mera, sekoj siima svoe mislenje i site sme razlicni. Samo malku me nerviraat onie koi se zaclenuvaat samo da navredat nekogo i site mislenja mu se za toa.

Го почитувам секое мислење без разлика дали е (модератор , супер модератор , администартор , обичен член и т.н) некој и да не ги почитува моите мислења сепак јас почитувам до одреден степен секој си има различен караткер со различен став.

Ne !

osven na moze 2-3 posto od luge koi cenam imaat mozok a ne slama u glava

Ги почитувам сите, но некогаш гледам и на бројот на мислења и на репупацијата.

Не гледам репутација, не гледам број на мислења, не гледам ник. Гледам што е напишано, и како е напишано.
Ако се согласувам со тоа, некогаш давам зеленко. Ако ептен не се согласувам, давам црвенко.
Ама секогаш го почитувам сечие мислење.

во принцип го почитувам секое мислење ,без разлика дали е во согласност со моето.

Почитувам туѓо мислење,колку и да е различно од моето,зашто се работи за различни сфаќања и вкусови,само не обрнувам премногу внимание на тоа дали некој ќе ме нарече ограничена или проста или не знам уште што поради некој мој пост зашто поголемиот дел од форумџиите врска неам кои се и нема да дозволам да ми влијаат нивните зборови на било кој начин.
Го почитувам туѓото мислење во случај кога соговоникот знае како да комуницира и да размени ставови со останатите без да ги нарекува глупи и морони,останатите не ги перцепирам зашто нивниот начин на комуникација ми е под ниво.

ги почитувам туѓите мислења доколку се ненаметливи и реални!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom