Дали почитувате туѓи мислења?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Секако дека ги прифаќам оние за кои немам доволно знаење и за кои веќе имам стекнато некое одредено мислење и се слични на моето,односно го надополнуваат.А тие што се спротивни можеби ќе ги прокоментирам но секако не настојувам некого да убедам,сепак овде сме сите да кажиме свое мислење не да убедуваме.

Секогаш и секаде. Какво и да е, го почитувам, а тоа не значи дека се согласувам.

Почитувам туѓи мислења, но тоа не значи дека се согласувам со нив!
Сепак, секој си има право да каже свое мислење 1000 луѓе, 1000 карактери и различни сфакања и мислења!:toe:

Ги почитувам туѓите мислења се додека се во рамките на нормалата. А сите мислења од типот на навреди и пцовки ми создааваат слика дека тој член воопшто нема култура и си мисли дека само тој се знае...Со еден збор премногу самоуверен човек што си мисли дека само тој на светов е совршен и тој може да прави што сака

секој си има право на свое мислење. нели сме демократија. јас се разбира дека го почитувам туѓото.

Го прифаќам туѓото мислење се разбира

Тие што имаат висок "углед" на форумот (модератори, администратори) мислам дека останатите членови им го почитуваат мислењето секогаш и скоро никогаш не им го отфрлаат, но тие не секогаш ги почитуваат "обичните' членови. Јас го почитувам секое мислење, според тоа што мислат, а не според тоа каков им е статусот, бидејќи тука сите се разликуваме, меѓутоа "материјално" различни се работите.

Имам почит кон секое туѓо мислење со оглед на тоа дали сме на иста фрекфенција да или не, демократија е во прашање, право на слободен говор и мислење, и секој се изразува како што му одговара, наше е дали тоа ќе го почитуваме или не
Да на огормен број персони од форумов, им ги почитувам мислењата, искрени се и реални:helou:

Почитувам, ама откако ќе бидат детално разгледани од сите можни аспекти...потоа можам да се сложам..и да се одлучам дали ќе го прифатам мислењето, или пак ќе продолжам по мое и со некоја друга филозофија...:wink:

почитувам ама не од секого

Ги почитувам туѓите мислења кои мислам дека се топ или дека се корисни :)

Јас ги почитувам мислењата на сите, па нели секој има право да си каже што мисли и што сака, а тоа дали мислењето ќе го прифатам зависи ако ми се допадне и ако е корисно да, ако не не :)

Почитувам, ама најмногу мислења покриени со аргументи.. Со основа. Неможам да ја почитувам секоја глупост што ќе му текне на некој.

Почитувам,само ако тоа што е кажано е со аргументи и ако ми е корисно :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom