Дали пишувате брзо на тастатура?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Брзоо... мор и диплома имам за десетопрстно слепо куцање ехеее на времето дактилографија учевме ехеххеех иначе за брзината и ја напрајв на брачедата семинарската за 30 мин 8-9 страни БЕЗ НИЕДНА СЛИКА ама морам да признаам дека моментално не сум толку во форма...(не ми е навикната новата тастатура ехехех)

пишувам брзо, а уште побрзо пишувам откако му ги куцав на брат ми семинарските и таквите глупости за факултет, а уште уште побрзо кога се упраксирав и во гитара свирење, и ова доста ти дава брзина

Ја пишувам брзо ама англиски (и подршка и зборови), а македонски некако сум побавен зошто проблем ми прават многуте букви и некои од знаците коишто не можам да ги најдам, па морам да префрлам на Англиска подршка за да ги „отчукам“.Сепак овде претпочитам Македонски јазик!!

Пишев бавно па Пишев брзо пребрзо и сега од пребрзо фтакм све и свашта то значи дека мозоков побрзо пиши од прстиве и не можат да го стигнат :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::toe::pos2:

Ептен брзо, научив со карање со дечкото преку мсн, мораше брзо да враќам на провокациите :kesa:

Да, брзо пишувам само што ме нервира кога има некој текст и со кирилични и со латинични зборови, па од тоа Alt + Shift ми се крева коса.

Да...Ептен брзо :) Дури и некој се чудат...

Ех како не..бев број еден по биротехника уште со средно, најмногу откуцаи во минута од сите екон.паралелки..ехеее.....и тоа на машина за пишување...па за комп.тастатурите...лелелеееее.....

i ja mn brzo munja sum:) eve ova go napisav za edna sekunda:salut:

Pisam brzo na tastaturata sekako ali ne se sekavam kolku vreme mi trebase da naucam oti bese odamna znam deka bukvite gi barav so prijateli a nekoi i so policija taka da mnogu mi bilo tesko ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom