Дали пишувате брзо на тастатура?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Брзам и затоа и многу грешам. Сеа со кајганава нон стоп алт+шифт па се бунам. А за латиница си неам проблеми, цар сум. :)

psss

jas nau4iv brzo da pisam za 1 mesec so pomos na msn...sekoj den pisam so drugari itn i nau4iv za brzo vreme:tapp:

Доста брзо ми иде, и тоа се заради мсн, праксата си го прави своето..

Па доста брзо пишувам на латиница.. на кирилица нешто послабо ама не е за фрлање.

Пишувам брзо на тастатура. Неам проблеми. Дури и со симболи пишувам на мсн :pos:

pa so ogled na toa sto ucam za kompjuterska tehnika i avtomatika, so mislite vie? hehe... moram brzo da pisam ako veke ucam za toa neli?:pos2:

Брзо пишувам а баш точно незнам колку време ми требасе да научам бегде околу 5-6 месеци (отприлика)

Доста брзо пишувам без гледање у тастатура нормално..Ваљда ради многу време поминато на писи ..

I jas pisuvam brzo. ne ni gledam vo tastatura...ama toa so tek na vreme sekoj se uci...

Breee, site ne gledate vo tastaturata, a jas zalniot... mi trebaat 5 minuti da najdam kade e bukvata " A ", a da ne spomnuvam na kirilica, pisuvam edna recenica za 7.5 minuti vo prosek.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom