Дали обожавате секс со медицински сестри?

Ако ти е толку до клецање со сестри и докторки, купи му една униформа на госпожата твоја и решен проблем

Не, медицински сестри не ме палат.
Ама “медицински браќа“ како ме палат... по по по... :)

Значи обожавам болничари. И играње “пациент-доктор“ :D

attachment.php

И мене овие ме палат, за разлика од тебе ја сум Ф али што има врска битно е да се сакаме :):smir:

Луси најде соломонско решение :))))))))

-Да, се палам на медицински сестри страотно и редовно си имам скс со нив ;)

Јас немам пробано со партнерка во медицината ама сигурно ги бива...кога ќе пробам ќе кажам а инаку пали сестринската униформа исто како жена цајкан што пали.

Дека медицинските сестри се големи „МЕРАКЛИКИ“ за тоа кажуваат огласите во агенциите за лични контакти каде што во секоја Агенција за лични контакти има по 5-6 медицински сестри којшто нудат незаборавен секс во нивната ординација.:drk:

не сум пробал да кажам дали обожавам :toe:
кизнеј дали ќе ми се свиди:uvo:

Кој несака да има сек со медицинска сестра во ова време ?? коа се се млади и убави :)

Кој несака да има сек со медицинска сестра во ова време ?? коа се се млади и убави :)
Meне не ме палат толку млади медицински сестри, туку од 40 години нагоре.
MATURE NURSE.

Една што имаше во Јане Сандански болницата пред некоја година, ставаше инјекции инаку ама беше така полничка (да не речам дебела:)) и не знаете со каков мерак ги пукаше иглите :pos: Мераклика беше за да става инјекции, а за да прима нз :)

Престојот во болница не мора секогаш да биде болно и лошо искуство...
Ах, кога би имало вакви медицински сестри во болниците...
сигурно ќе ви ги излечат сите рани.
1.jpg
nurseee.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
avellan_twins_maxim.jpg
9.jpg
10.jpg
12.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
19.jpg
20.jpg
200881199955.jpg
http://www.kantar.mk/component/content/article/5972.html

Не сум пробал сеуште со медицинска сестра, но ако пробам, повеќе од сигурен сум дека ќе ми се допадне :)

Но ако јас пробам има вака очите да ги отпревртит.:vozbud::vozbud:

07nurse1.jpg

И зошто да и зошто не???

Отсекогаш мене ме палеле медицински сестри и докторки и отсекогаш сум сакал да имам секс со нив.

sexy-nurse-1.jpg

Брате, вакви капиталистички гадости нема во социјализмот што го проповедаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom