Дали некогаш ви го/ја преземале дечкото/девојката?

• Креатор на темата Креатор на темата ANDZI
  • Време на започнување Време на започнување
Од сега во ниедна врска ми се нема случено тоа,но се дешавало спротивното мене да ме одземат:(. Не се појавил поголем фраер додека сум во врска да ми ја грабне девојката.:vozbud: А за во иднина незнам ќе се деси се мора некогаш да се деси.

sepak i taka treba da se pazite od siteee :((

Sepak:
"gospode cuvaj me od prijatelite, od neprijatelite sam ke se cuvam"

Mene mi se ima sluceno u 3 4 odd :P heh da mi ja fatat simpatijata za raka, bas u kino ko sedese do mene...ke go ubiev, ama pomina lol

E ova mene mi se slucuva sega....edna nikakva da mi go prevzeme deckoto...se cuvstvuvam,ubavo zoso kletvite go stignaa...nikad poruzna nemozel da fati,ali moram da priznaam deka mi e krivo...gi gledam zaedno i bas si mislam kako sum mozela so ovoj?!?!so moze da ide so vakva?!?!:tapp:

E ova mene mi se slucuva sega....edna nikakva da mi go prevzeme deckoto...se cuvstvuvam,ubavo zoso kletvite go stignaa...nikad poruzna nemozel da fati,ali moram da priznaam deka mi e krivo...gi gledam zaedno i bas si mislam kako sum mozela so ovoj?!?!so moze da ide so vakva?!?!:tapp:

..."ne e do majstorot do alatot e", moze e dobra u krevet ako e ruzna, mu prai meraci...sto da praish, mora da izgubish za da dobiesh pak, taka glaj na rabotite...:back:

Ех...ми се има, како ми се нема..Ама ај..Простено нека и е од мене..од Господ не знам кај ќе се пика...Не и праев едно време муабет..ама после си викам..За машко бе, не вреди бе за машко да се карам..И се смиривме..

da mi se desi..na odmor od drugrka(ne najdobra) t.e. nemozam ni drugarka da ja narecam cim toa go naprai...anyway..dostoinstveno go otsapiv :toe: kulturata ne mi dozvoluvase neso pojse od toa da napraam..t.e. ne ni moze neso drugo da se naprai osven da se iskaram,istepam(u nikoj slucaj):nenene:

Не ми се случило другарка да ми го преземе дечкото, скраја да е, одбирам со кого се дружам и на кого можам да му верувам, иако сепак никогаш не можеш да знаеш. Не би и простила, многу нормално. Дечковците на другарките треба да останат само дечковци на другарките и ништо повеќе.

Е сеа, ми се случило додуша „симпатија“ да ми превземе другарка. :icon_lol: Некој што сум го намерачила, ама го намерачила и она во исто време. :) Ама не било ништо страшно, секако не сум имала ништо со него, а и другарско непишано правило си има: или едната доброволно нека се повлече, или подобрата нека победи. :icon_lol: Нема љутиш, во секој случај. :)

Имав една таква `другарка` што секогаш кога ке се дознаеше дека некој ми се свиѓа девојката одеше и му се нудеше. Се случи на тројца им се понуди од нив( со еден од нив се измува) и кога појде кај четврти веќе ја викнав и ја прашав што е проблемот, ми рече сме имале ист вкус :nesvest:

Не досега ми се нема случено нешто вакво се надевам нема да се случи:toe:

ма тоа не допуштам сосекувам во корен,во старт на такво нешто,па луѓе ваљда имате очи па приметувате кога нешто не штима еј,проба еднаш една да си игра к...т со мене,и што испадна пред сите ја направив курва,а како па кога ја видов со батката стисната у ќош само отидов и дадов 10 ден.и и реков ''ова ти е за прееска што немав ситно'',можда нечовечки од моја страна али сепак си го штитам образот и почитта што ја имам стекнато кај другите.

nikad ne mi se desilo i nikad ne bi mu zemal zenska na drugar i da se zaljubam u nea so neveruvam deka ke bide vozmozno ne bi mu ja zemal i bi trpel !!!!!
p.s. mn ne bi napraile taka da trpat ali girls come and go, good friends stay forever !!!!!

abe ako go postovas kako prijatel drugar nema da se sluci nikogas zenskite na mojte drugari jas mu vikam snaski
i taa ako ke saka ne bi se dala na drug vo nikoj slucaj

a jas ni imam prezemeno ni mi imaat prezemeno i aj cao

значи никој не може да ти го преземе партнерот ако ти не дозволиш

Ако се работи за љубов а мене од друга страна не ми враќале на онаа која ја давам, ќе им дозволам да бидат среќни со мојот благослов и секако нема да им правам проблеми. Да простам, ќе прстам но никогаш нема да биде исто, и на двете страни ќе им е глупаво.

Да преземам дечко од другарка не ми се случило најверојатно дека така сум се поставила. Со дечковците нивни имам некако посебен однос. Кога сме во друштво сите заедно, сите ми се исто а кога се без другарката, си дозволувам само едно ракување со рака и толку.

Која сака да ми е другарка :)

одев со нејзе месец и нешто и другар(бајаги постар од мене), не баш близок , ми ја зема, уште дента кога ми раскина ,(и пишувал мејлови и се пуштал) . Малце ми беше лошо на почетокот , и криво , но тогаш бев многу подруг од сега.. СЕГА НИЕДНА НЕМА ТАКА ДА МИ НАПРАВИ ;)
Како и да е , ни на нејзе и се наљутив ни на него, си фатив друга .. подобра:)
Taa уште си ја сакам но како другарка ..:) сега таа му раскина на другарот..пред некое време , и смени уште дубина дечковци;P А ОВОЈ СЕЧЕ ВЕНИ ПО НЕЈЗЕ!! хахахахахх лол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom