Sk girl
Not Perfect
- Член од
- 6 јули 2008
- Мислења
- 431
- Поени од реакции
- 15
Mi se ima deseno kako ne i toa so coek so koj so idev 2 godini me izvara so edna od podobrite "drugarki" ali toa e jebiga.Na pocetokot bev tolku luta i gnevna sto me izigraa i napravija totalna budala od mene no podocna mislam po 1 mesec se smiriv i svativ deka za takvite kako niv ne vredi da se nerviram.Dotogas ne praev muabet so 2 no potoa da i im iznakazav se u faca a 2 mi sedea kako posrani i se cudea no barem mi olesna i gotovo.No kako i da e iako mi dojdoa 300 idei na pamet so da praam, kako da im vratam na krajot svativ deka ne sum jas taa so treba da im vrati tuku Gospod e za toa tuka.Zivotot e trkalo a trkaloto se vrti.pa taka e i so niv ete gi sea i 2 se ispokaraa ne sakaat oci da si vidat, "drugarkata" mi se javuva da se vidime, deckoto pa mi se javuva da se smirime i me moli no ni na eden ni na drug ne im izleguvam zaso so takvi idioti nema so da praam i iskreno gi sozaluvam zs se takvi luge.No toa e zivotot prodolzuva a jas sea sum si so decko koj so go sakam najmnogu na svet a i on mene...Vrti suci-koj kako si ja naredil taka ke bide.
) се надевам дека и така ќе остане.
Сеа кога минам по улица се срами бега она 4 метра подалеку одмене.