Дали некогаш ви го/ја преземале дечкото/девојката?

• Креатор на темата Креатор на темата ANDZI
  • Време на започнување Време на започнување
Mi se ima deseno kako ne i toa so coek so koj so idev 2 godini me izvara so edna od podobrite "drugarki" ali toa e jebiga.Na pocetokot bev tolku luta i gnevna sto me izigraa i napravija totalna budala od mene no podocna mislam po 1 mesec se smiriv i svativ deka za takvite kako niv ne vredi da se nerviram.Dotogas ne praev muabet so 2 no potoa da i im iznakazav se u faca a 2 mi sedea kako posrani i se cudea no barem mi olesna i gotovo.No kako i da e iako mi dojdoa 300 idei na pamet so da praam, kako da im vratam na krajot svativ deka ne sum jas taa so treba da im vrati tuku Gospod e za toa tuka.Zivotot e trkalo a trkaloto se vrti.pa taka e i so niv ete gi sea i 2 se ispokaraa ne sakaat oci da si vidat, "drugarkata" mi se javuva da se vidime, deckoto pa mi se javuva da se smirime i me moli no ni na eden ni na drug ne im izleguvam zaso so takvi idioti nema so da praam i iskreno gi sozaluvam zs se takvi luge.No toa e zivotot prodolzuva a jas sea sum si so decko koj so go sakam najmnogu na svet a i on mene...Vrti suci-koj kako si ja naredil taka ke bide.

e sestro slatka,i meno slicno mi se desilo,najvernata srugarka se izmuva so deckomi i jas se skarav so nego,a potoa po 2dena trgnaa i zaedno na masa sme sedele,ama jas se pravev deka ne mi znaci nisto,ali koga bev sama placev,cel grad se cudel kako mozam da bidam tolku dobra,a i jaka da im prostam i da gi gledam predmene kako se slapaat!ama,se se vrti,me molese koga se skaraa dase smirime,no ne fala a i so nea neziveam,sega si imam decko koj go sakam,a i on mene!a,oni dvajcata se sami,i GOSPOD KE IM VRATI,IMA PRAVDA

abe ne mi beshe bash nekoja drugarka...ali bratuchetka na mojata togashna "najdobra drugarka"....Trebashe da se muvame...ali ona bila pobrza..bile na bazen zaedno...se soblakale zaedno neznam shto i mene mi beshe jasno zashto go zemala...mi beshe teshko..ali ne mnogu zashto znaef kakva e..ali ne e bitno....i shto e najtragichno..mojata "najdobra dr." i go namestila...jbg rodnini.. :wink:

абе ако не ми значела ништо или само било мување а они стварно да се сакаат би го сфатил тоа,али да сум ја сакал некоја и после тоа другар да има нешто со неа хмм а па уште да ми ја украде дур идам со неа уф уф уф,али сепак моите прави другари се малце и знам дека нивниот морал е малце на повисоко ниво и не би паднлале ниско,иначе :bip:

Никогаш,(изгледа сум успеала да го маѓепсам партнерот да гледа само во мене:pos:) се надевам дека и така ќе остане.:pipi:

Вечерта се измувафме, другиот ден отиде сонего. Ја и кажав дека ќе и биде криво, она вика не. И еве ја сега по 1 месец ја заеба отиде со друга тој :D Сеа кога минам по улица се срами бега она 4 метра подалеку одмене. :pos: Кој ја ебе ...

Не ми се случило досега, а веќе имам неколку врски позади мене.

Многу ми е интересен моментот, како некои од членовите под девојка што им ја презеле, подразбираат дека мувачицата им фатила дечко.

Другар што ви ја презел девојката не ви е другар.
Другарка што ви го презела дечкото не ви е другарка.
Simple as that.
Се останато е да се тешите сами себе, бидеќи не можете толку лесно да ги откачите тие што ве повредиле.

Не беше баш некое превземање ама околностите беа такви што морав сам да си погазам на џентлмеската чест.
Како детиште во средно прва имав девојка која живее во едно озогласено маало кај мене во селово, првиот пат кога ја испраќав ме забркаа едни од зад едни скелиња со тутун и му избегав. Вториот пат ме фатија и ме донесоа пред поглавицата кој имаше сигурно над 25 години, седеше на една бакса пиво пред кооперација и ме испрашуваше кој сум, што сум, татко, мајка, комшии, браќа, сестри поголеми или помали и останати генералии.
После почна да ме испрашува за девојката, дали сум имал нешто и до каде сум пошол далеку со неа, па пак сврти ме прашува да не ги познавам некои ситни деликвенти кај мене во маало.
Кога виде дека не сум дел од племето на другиот поглавица ме праша како сум со чколијата. Во тоа време бев супер одличен со сите петки и тоа ме спаси. Ме измери уште еднаш, му шепна на едни двајца до него кој беа малку постари од мене да ме испратат до семафори и да ми удрат по една клоца на заминување.
Кога се наближаа семафорите јас ја дувнав надолу и спасив некако газ да не го удираат клоци и наредната деценија моја нога не стапна кај Шошоните во Варош. Девојката ја баталив наредниот ден со образложение дека седи многу далеку за испраќање, не дека ми е страв да појдам до горе.

Знаењето е сила, знаењето е моќ.

На мене ми се има случено таа да замине со друг, но сеа сфаќам дека всушност ми направила услуга. Ако не ми била на мене верна нема да му биде ни на него. Да го познавам типот сеа би го частел гајба пиво што ми го исчисти ѓубрето во дворот :D

Ednas so eden drugar si gi smenivme devojkite. Cela situacija bese nekako lol, bevme na odmor, sobravme dve drugarki i posle 3 dena site u polupijana sostojba zaklucivme poveke si odgovarame ako se zamineme i se zamenivme... Za mene toa bea 3 nedeli super zabava oni ostanaa zaedno edno 8-9 meseci. Interesno e sto koga oni podocna raskinaa i veke nikogas ne se videle ili zborele a jas seuste povremeno se muvam so mojata koga sum u nejzini kraista

Sve bese cool i bez mnogu nervozi

Да, пред 10 години, бившата ми избега за истоименик а јас ја украдов од истоименик...таа изгледа само за името се фаќаше и на никој не ни даде да ја фатиме за цицка...

Да, пред 10 години, бившата ми избега за истоименик а јас ја украдов од истоименик...таа изгледа само за името се фаќаше и на никој не ни даде да ја фатиме за цицка...
Е ќе ме умреше сега од смеење вака доцна :)

Па мене ми се нема десено најдобар другар да ми украде женска, ама еднаш и двајцата свиѓавме иста женска и нормално он поубав па се смуваа па се фатија и еве 2 години идат, така да не се рачуна ко превземање. :)

А иначе на бившата и се има десено добра другарка да се смува со дечко и... Од тогаш е бивша (пијана работа јбг) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom