Дали некогаш сте помислиле да убиете некого?

• Креатор на темата Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Consider it done

Dosadni musterii na rabota, a posebno ako pocnat rano na sabajle da gnjavat..... :pishtoldz

Човекот што ја уби мојата најдобра другарка,а и дел од мене!:violent1: *со ладна глава*

RealGirL напиша:
Човекот што ја уби мојата најдобра другарка,а и дел од мене!:violent1: *со ладна глава*

:( :( :( :( .. toa sto se slucilo e nestho ..surovo..ne znam za sto stanuva zbor..ali gnevot ti go opravudvam ! :zlo:

kako mal brat mi. sega nikoj - poveke praktikuvam macenje do pragot na smrtta

Nikogas ne bi ubil nikogo (ako me raznervira nekoj ke go ispotepam ama nema da go ubijam :pos2::pos2: just kidding).

Pa toj so ke mi se kaci na zivci .. Si vikam u sebe deka ke go ubijam .. ama neznam dali ke go napravam toa :))) hehe

многу често се изнервирам и ми доаѓа да убијам некого..а највеке тој што после таа нервоза уште ме замара...но фала богу уште не сум помислила да убијам некого навистина...ама ми доаѓа некогаш:toe:

Nikogas..toa e karakteristika na psihicki slabite luge!

eci^^^ напиша:
И сеа демек сите овде сме психички слаби ако не’ изреволтирал или пренервирал некој па ни дошло да го убиеме (шо не значит дека ќе го напрајме то)??? Тебе на пример некој да ти го убиет мачето шо ептен многу си го сакаш (не знам дали имаш ама то ми текна сеа) нема да сакаш да го убиеш или да посакаш да му вратиш со иста мера??? Немат врска то дека е катактеристика на психички слаби луѓе, барем јас така сметам. :toe:

Не сум се изнервирала толку до сега за да посакам нечија смрт, но имало моменти кога сум сакала мене да ме снема.

eci^^^ напиша:

Знам дека е ептен груб примеров, али морам, за да сватиш:
Замисли дека некој ја убиват мајка ти (недај Боже) пред твои очи, и почвит да се смејт... тоаш шо прајме?

Vcera!Mnogu epten mnogu me iznervira edna kretenka i si pomisliv:AH,da imam pistol sega....:violent1::zlo:..Mnogu pati sum se iznervirala,ama nagon za ubistvo do sega mi predizvikale samo tri licnosti.

Се случило да бидам толку бесна и во афект да се заканам дека ќе го убијам тој што ме изнервирал. Тоа трае неколку минути, и секако, не се случило да си го оддржам зборот. :) Иначе никогаш, ни во најизнервирано стање, не сум можела сериозно да се замислам дека некого би убила.

Не би ни помислил на такво нешо тоа само за будали мрднати луѓе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom