Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Devil-King напиша:ЕЕеее забораив...бившата ко ми раскина ми се фалеше демек си фатила некој боксер (од клубот нежност хахахахахахахахаа)
И демек он ке ми го прате да ме столчел зш сум и викал бла бла бла...е тогаш прв пат треснав женска и тоа стварно добро....не излезе 2 недели да не ја видам како е подолготрањо нашминкана у мој стил...е тоа е мрзам кад некој ми се курчиDD
Ај тотали агри:helou:Скулгрл напиша:Понекогаш зборовите болат многу повеќе од шлаканица.
Значи секој проблем во врската се решава со тупаници?eden напиша:Јас не сум удрил и порано бев многу против тоа,многу ми беше пичкарски да удрам некој кој не може да ми вратаи, но сега сваќам дека по некогаш мора да го правиш и тоа. Има жени кои мора да ги млатиш за да сватат дека многу е полошо од тебе да се плашат одколку од мајките им. Во мојот случај јас колку сум подобар со неа толку она е полоша со мене. Се е во стилот се плашам од мајками, е не, ќе се плашиш од мене зошто мајкати те родила неа можда и е жал ама мене не ми е. Така да мој совет млатете ги шмизлите зошто они само тоа и го заслужуваат, ако имаат нормален однос тогаш заборавете на тоа, тогаш стванрно е глупаво да тепаш некој кој нема шанси да ти врати, но недозволувајте поради тоа што е селјачки да тепаш женско некоја тикварка да ви се качува на глава. Треба да се знае кој е маш кој е жена.
Не знам како го извлече овој заклучок ај препрочитај што напишав. Не ми е во нарав да тепам послаб едноставно ми е ниско. Но има и една друга крајност не може некој поради тој мој став тоа да го золупотребува, ако ја злоупотребува таа моја особина па ќе ја замлатам па што сака нека е. Многу се нервирам кога гледам како се плаши од мајкаи а мене ме прави будала, а можам и нејзе и мајкаи и таткои да ги закачам на папафинго.Скулгрл напиша:Значи секој проблем во врската се решава со тупаници?
Е*ати мажот што воопшто се осмелува да крене рака на жена,без разлика колку го „замара„.
Значи го оправдуваш тепањето.Јас не сум удрил и порано бев многу против тоа,многу ми беше пичкарски да удрам некој кој не може да ми вратаи, но сега сваќам дека по некогаш мора да го правиш и тоа.
А зошто правиш споредба помеѓу страв(опочит) кон родител и страв кон љубениот?.Има жени кои мора да ги млатиш за да сватат дека многу е полошо од тебе да се плашат одколку од мајките им
Јасно истакнуваш дека не ти е жал да кренеш рака на жена.Во мојот случај јас колку сум подобар со неа толку она е полоша со мене. Се е во стилот се плашам од мајками, е не, ќе се плашиш од мене зошто мајкати те родила неа можда и е жал ама мене не ми е.
Значи ако се однесува добро-не треба да ја тепаш,ама ако не ти е по ќејф мавај брачко не жали?Така да мој совет млатете ги шмизлите зошто они само тоа и го заслужуваат, ако имаат нормален однос тогаш заборавете на тоа, тогаш стванрно е глупаво да тепаш некој кој нема шанси да ти врати, но недозволувајте поради тоа што е селјачки да тепаш женско некоја тикварка да ви се качува на глава. Треба да се знае кој е маш кој е жена.
Не ми е жал туку ми е ниско да ја тепам и не е до кеиф туку до малтретирање е ако некој ти го тупи по 24 часа само зошто е женско тогаш што да и правам да ја оставма да ме јаде? Е нече моќи ове ноќи. Вие жените не сваќате дека понекогаш самите си вкате те молам тепајм ме те молааааамммммСкулгрл напиша:Јасно истакнуваш дека не ти е жал да кренеш рака на жена. Значи ако се однесува добро-не треба да ја тепаш,ама ако не ти е по ќејф мавај брачко не жали?
И ај да се запрашаме сега од каде ми е тој заклучок?![]()
Факт е дека секој проблем може да се реши со обична дискусија.И те молам не ми кажувај дека си со таква девојка која „ни со добро не сфаќа“,затоа што такви тутурутки може имало некогаш,но сега не.Не се враќа со тепање на секое непочитување.eden напиша:И уште нешто јас се служувам дека е ниско да тепаш девојче итн. Но дали ти се сложуваш дека и е неучтиво девојче да се однесува како стока само зошто знае дека нема да ја удриш, и не ли мислиш дека тоа е безобрази и максимално непочитување на машкото? Дај те молам одговори на последново зошто тоа ми е суштината на се. Јас не поравдувам малтретирање на маш кон жена тоа е глупо не ни сакам да пишувам за тоа. Овде се работи за нова мода жени се повеќе сакаат да ги малтретираат мажите зошто не е модерно да удиш женско. Е таа мода можда малку треба да се подмени зошто некои жени баајги забегуваат.
Чекај малце, Рамбо, земи вАздух. jak:eden напиша:Не ми е жал туку ми е ниско да ја тепам и не е до кеиф туку до малтретирање е ако некој ти го тупи по 24 часа само зошто е женско тогаш што да и правам да ја оставма да ме јаде? Е нече моќи ове ноќи. Вие жените не сваќате дека понекогаш самите си вкате те молам тепајм ме те молаааааммммм
И уште нешто јас се служувам дека е ниско да тепаш девојче . Но дали ти се сложуваш дека и е неучтиво девојче да се однесува како стока само зошто знае дека нема да ја удриш? Не ли мислиш дека тоа е безобрано и е максимално непочитување на машкото? Дај те молам одговори на последново зошто тоа ми е суштината на се. Јас не оправдувам малтретирање на маш кон жена тоа е глупо не ни сакам да пишувам за тоа.
Која црна мода бе златен?! Не е за мода работава. Поентата е што никој нема право физички да злоставува некој послаб од него (па макар и еден шамар да му удри), без разлика на тоа како “послабиот„ се однесувал. Се може да се реши без физички конфликт. Алтернативи има.Овде се работи за нова мода жени се повеќе сакаат да ги малтретираат мажите, зошто не е било модерно да удриш женско. Е таа мода можда малку треба да се подмени зошто некои жени баајги забегуваат